Ο πρόσκοπος μέσα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ

11.02.2011
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το είχε φανταστεί ο άνθρωπος ότι θα χαλούσε το αμάξι του στη μέση του δρόμου και αυτός που θα σταματούσε να τον βοηθήσει θα ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βρετανίας. Και όμως, αυτό ακριβώς έγινε.


Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το είχε φανταστεί ο άνθρωπος ότι θα χαλούσε το αμάξι του στη μέση του δρόμου και αυτός που θα σταματούσε να τον βοηθήσει θα ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βρετανίας. Και όμως, αυτό ακριβώς έγινε.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) αγωνίζεται με την ομάδα Los Angeles Galaxy, αλλά αυτό τον καιρό, το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κάνει παύση και εκείνος, για να μην χάσει τη φόρμα του, προπονείται καθημερινά με την ομάδα της Τότεναμ.

Έτσι, χθες ο Ντέιβιντ μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει από το Χάρτφορτνσαϊρ, όπου βρίσκεται το χλιδάτο "Μπέκινχαμ Πάλας) στο Έσεξ, όπου βρίσκεται το γήπεδο της Τότεναμ, όπως κάνει κάθε μέρα.

Στον δρόμο και συγκεκριμένα στη μέση μιας επικίνδυνης διασταύρωσης είδε σταματημένο ένα Nissan Primera. Χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σταμάτησε στην άκρη το Audi του και πήγε να τον βοηθήσει.

Ο οδηγός ήταν ένας φωτογράφος ονόματι Πολ Λονγκ (Paul Long), ο οποίος και έφερε στο φως το γεγονός τηλεφωνώντας αμέσως στον ραδιοφωνικό παραγωγό Ρίτσαρντ Μπέικον (Richard Bacon). Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη, ο άνθρωπος και θέλησε να το μοιραστεί με όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε.

"Εργάζομαι από το σπίτι και έτσι πηγαίνω εγώ τα παιδιά στο σχολείο. Έτσι και χθες, έκανα τη γνωστή διαδρομή όταν το αυτοκίνητο μου χάλασε στη μέση μιας πολυσύχναστης διάβασης στο Χάρτφορτνσαϊρ", άρχισε να εξιστορεί ο Λονγκ συμπληρώνοντας ότι είχε δύο παιδιά στο πίσω κάθισμα και παρόλο που οι άλλοι οδηγοί δυσανασχετούσαν και κόρναραν ενοχλημένοι, κανείς δεν σταμάτησε να δει τι συνέβαινε.

"Μετά, ένα αμάξι σταμάτησε στον παράδρομο και είδα τη φιγούρα ενός άντρα με κουκούλα να βγαίνει από μέσα. Μόλις πλησίασε λίγο κατάλαβα αμέσως ότι ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σοκαρίστηκα και το μόνο που μπόρεσα να πω ήταν 'Είσαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ'. Εκείνος έγνεψε καταφατικά και του ζήτησα να με βοηθήσει να σπρώξουμε το αυτοκίνητο στην άκρη. Και το έκανε", ολοκλήρωσε την αφήγησή του ο φωτογράφος που –κατά πως φαίνεται- θα την επαναλαμβάνει με χαρά σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Από την πλευρά του διάσημου αθλητή, ο οποίος σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά, η πληροφορία επιβεβαιώθηκε μέσω του εκπροσώπου του, ο οποίος όμως δεν έκανε περισσότερα σχόλια.

Κατά τα άλλα η οικογένεια Μπέκαμ πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εποχή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από τρεις γιους, το παιδάκι που περιμένει η Βικτόρια (Victoria) είναι τελικά το πολυπόθητο κοριτσάκι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα