Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

27.05.2010
Το live show του Σάκη Ρουβά που όλοι περίμεναν στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε! Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Politia live clubbing» ο Έλληνας σταρ υποδέχθηκε τους θαυμαστές του, που πλημμύρισαν το νυχτερινό κέντρο.

Το live show του Σάκη Ρουβά που όλοι περίμεναν στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε! Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Politia live clubbing» ο Έλληνας σταρ υποδέχθηκε τους θαυμαστές του, που πλημμύρισαν το νυχτερινό κέντρο. Ο δυναμισμός του Σάκη, η ατμόσφαιρα αλλά και η ενέργεια του κοινού έδωσαν ξεχωριστό χρώμα το βράδυ της 14ης Μαΐου? Κορυφαία στιγμή όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμήνευσε παίζοντας κιθάρα τη νέα του επιτυχία «Εμένα θες». Μαζί με τον Σάκη, που ξεσήκωσε για άλλη μια φορά τις? ρουβίτσες, η Τάμτα, με το ανατρεπτικό της στυλ! Το ΛΟΙΠΟΝ εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών, που δείχνουν να έχουν μοναδική χημεία στη σκηνή.

Μαζί τους το συγκρότημα cabin 54, ο Γιώργος Αξάς, η Στεφανία Ρίζου και η Ελεάννα Αζούκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Σάκης υπόσχεται διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης σε ένα μοναδικό live πάρτι, που ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου