Στην Αμερική για τους ομογενείς

02.06.2010
Στη Νέα Υόρκη για μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια συνδύασε τη δουλειά με διακοπές, αφού μαζί της ταξίδεψαν ο

Στη Νέα Υόρκη για μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια συνδύασε τη δουλειά με διακοπές, αφού μαζί της ταξίδεψαν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς και ο γιος τους Δημήτρης έχοντας επόμενο σταθμό τους το Λος Άντζελες, για τρελό παιχνίδι στην «DisneyLand»!

Η πρόσκληση έφτασε στα χέρια της Καίτης Γαρμπή από τους ομογενείς της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του Hellenic Times Scholarship Fund, Nick Katsoris. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που κάθε χρόνο δίνει υποτροφίες σε ομογενείς φοιτητές για τη μετεκπαίδευσή τους. Τα χρήματα μαζεύονται μέσω του ετήσιου gala που διοργανώνεται, στο οποίο συμμετέχουν πάντα και Έλληνες καλλιτέχνες. Τις προηγούμενες χρονιές το «παρών» έδωσαν οι: Άννα Βίσση, Θάνος Πετρέλης, Έλλη Κοκκίνου, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Χρήστος Δάντης, Καλομοίρα και πολλοί άλλοι.

Η ανταπόκριση της Καίτης Γαρμπή ήταν άμεση. Έτσι, στις 8 Μαΐου βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στο κοινό υπήρχαν αρκετοί από τους ομογενείς μας που διαπρέπουν στην Αμερική, όπως ο σταρ του CSI, George Eads, o ηθοποιός Frank Dicopoulos, η Alexis Christoforous, παρουσιάστρια του CBS, η ηθοποιός Melina Kanakaredes, o τραγουδιστής Constantine Maroulis, που έγινε γνωστός μέσα από το «American Idol» και ο παρουσιαστής του FOX, Ernie Anastos. To 19o Gala του Hellenic Times Scholarship Fund ήταν αφιερωμένο στις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Το στίγμα εκείνης της εποχής έδωσε η θρυλική rock ‘n’ roll μπάντα Shirelles, ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέβασε το κέφι στα ύψη ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ