Ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής πολιορκεί την Μπάστα;

17.02.2011
Τρελό σουξέ στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει η Σάσα Μπάστα, για την οποία θα αρχίσω να πιστεύω ότι αφίσες της κοσμούν τα αποδυτήρια όλων των ομάδων. Ειδικά του Πανιωνίου, αφού κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος παίκτης φέρεται ερωτευμένος μαζί της

Τρελό σουξέ στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει η Σάσα Μπάστα, για την οποία θα αρχίσω να πιστεύω ότι αφίσες της κοσμούν τα αποδυτήρια όλων των ομάδων. Ειδικά του Πανιωνίου, αφού κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος παίκτης φέρεται ερωτευμένος μαζί της. Πρώτα ήταν ο Χρήστος Μανιάτης και τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, φαίνεται ότι έχει ερωτευτεί σφόδρα την Σάσα, την οποία πολιορκεί στενά τον τελευταίο καιρό. Εκείνη, μάλλον του κάνει τη δύσκολη (σου λέει είναι καμένη η γούνα μου από τούτη τη φάρα) όμως, δεν είναι και ασυγκίνητη από το φλερτ του. Αν πιστέψουμε, δε, το δημοσίευμα, ένα παιγνιδάκι μαζί του το παίζει , αφού τελευταία οι εμφανίσεις τους όλο και πυκνώνουν.

Οι φήμες λένε ότι είναι ζευγάρι, όμως, στην προκειμένη περίπτωση ένα μυστήριο υπάρχει, καθώς στο Facebook η Σάσα δηλώνει ότι έχει σχέση με άλλον. Εκτός κι αν έγινε αστραπιαία το love με τον Μήτρογλου κι επειδή βγαίνουν συνέχεια, το κορίτσι δεν έχει προλάβει να αλλάξει το status της. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao, ο ποδοσφαιριστής είναι τόσο ενθουσιασμένος μαζί της, που τις προάλλες είχαν πάει στα μπουζούκια και την ανθοστόλισε με ντάνες γαρύφαλλα. Βρε μπας και το κατέβασμα του σορτς τις προάλλες (τότε που είδαμε τον πισινό του) δεν ήταν για τον πανηγυρισμό του γκολ, αλλά στα πλαίσια του «ψησίματος» της Σάσας; Να της δείξει το παλικάρι την... Kinder έκπληξη που κρύβει το σορτσάκι του!!!