Κοκκίνου: ποιος της έκανε στενό μαρκάρισμα;

08.03.2011
Άλλος ένας υποψήφιος του "Greek Idol" έδειξε το ενδιαφέρον του για την Έλλη Κοκκίνου αφού δεν κόλλησε να την φλερτάρει στη διάρκεια της οντισιόν του.
Άλλος ένας υποψήφιος του "Greek Idol" έδειξε το ενδιαφέρον του για την Έλλη Κοκκίνου αφού δεν κόλλησε να την φλερτάρει στη διάρκεια της οντισιόν του.
Ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε το "Πόσο σ' αγαπώ" του Γιάννη Πάριου με το βλέμμα καρφωμένο στην Έλλη. Ακόμη και ο Κώστας Καπετανίδης "έπιασε" το φλερτ και της είπε "Σε σένα το λέει". Και συνέχισε ο Καπετανίδης:"Φλερτ βλέπω με την Κοκκίνου έτσι; Είσαι καρφωμένος στην Έλλη!".
Και η συζήτηση συνεχίστηκε με τον διαγωνιζόμενο να λέει:"Ε, αφού είναι όμορφη γυναίκα είναι να μην την κοιτάς" και τον Καπετανίδη να απαντά: "Έλα πες τα, έλα πες τα!". Και ο διαγωνιζόμενος παίρνει τα "πάνω" του και λέει:" Δηλαδή όποιος δεν κοιτάζει την Έλλη κουνιστός θα είναι".
Η τραγουδίστρια όμως που να βρει χρόονο και όρεξη να ασχοληθεί με τα φλερτ τώρα αφού τρέχει και δε φτάνει με το διαζύγιο της αφού μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλλη σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της εξόργισε τον Βασιλειάδη και είναι δύσκολο να βρεθεί λύση συμβιβαστική.
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η Έλλη Κοκκίνου, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης δεν τήρησε τη δικαστική απόφαση που έχει βγει σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες που δικαιούται να βλέπει τον γιο τους. Πήρε το παιδί το απόγευμα της Πέμπτης και το γύρισε στην Έλλη το απόγευμα της Παρασκευής εκτός δηλαδή προβλεπόμενων ημερών. Εμ που να έχει μυαλό για έρωτες και φλερτ η Έλλη...
Ελένη Αναστασάκη