Τίτλοι τέλους για Τζέσικα Μπίελ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

11.03.2011
Ύστερα από 4 χρόνια σχέσης ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ πέρασε στο… παρελθόν.

Ύστερα από 4 χρόνια σχέσης ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ πέρασε στο… παρελθόν.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) δεν είναι πια μαζί.

Τις τελευταίες μέρες ακούγονταν πολλά και διάφορα αλλά η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση των εκπροσώπων και των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση:

"Σχετικά με τις εικασίες που αφορούν τη σχέση της Τζέσικα Μπίελ και του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, επιβεβαιώνουμε ότι αποφάσισαν από κοινού να πάρουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους παραμένουν φίλοι και συνεχίζουν να τρέφουν ισχυρά αισθήματα αγάπης και σεβασμού ο ένας για τον άλλο".

Επιπλέον -και σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "People"- η 29χρονη ηθοποιός θα κρατήσει το σπίτι όπου έμεναν στο Λος Άντζελες, ενώ προσθέτουν ότι εκείνη και ο 30χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και θα παραμείνουν για πάντα φίλοι.

Πάντως, οι κακές γλώσσες έχουν οργιάσει και λένε ότι η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι άρχισε στις 31 Ιανουαρίου όταν η Τζέσικα έκανε ένα πάρτι-έκπληξη για τον αγαπημένο της. Μέσα σε όλα όσα είχε οργανώσει η ερωτοχτυπημένη ηθοποιός, πήρε και η ίδια το μικρόφωνο και το τι είπε το στόμα της δεν λέγεται.

Φίλοι που βρέθηκαν στην εκδήλωση μεταφέρουν ότι η Τζέσικα -παρά τη συνηθισμένη διακριτικότητά της- αποφάσισε ξαφνικά να μοιραστεί με όλο τον κόσμο λεπτομέρειες που λογικά δεν χρειαζόταν. Ανάμεσα στα πολλά που είπε ήταν το πως γνωρίστηκε με τον Τζάστιν το 2007.

Αντάλλαξαν τηλέφωνα σε κάποιο πάρτι αλλά εκείνος δεν φαινόταν να βιάζεται να το χρησιμοποιήσει. Έτσι, 3-4 μέρες μετά εκείνη πήρε το αυτοκίνητο και πήγε και στάθήκε έξω από το σπίτι του. Ευτυχώς όμως εκείνος τηλεφώνησε και η αίσθηση που είχε ότι τον.. καταδίωκε, έφυγε. Τελικά ο σκοπός επετεύχθη και έγιναν ζευγάρι.

Στη συνέχεια του μικρού της λόγου, η Τζέσικα τόνισε ξανά και ξανά το πόσο ξετρελαμένη είναι με τον Τζάστιν και πόσο ευτυχισμένη είναι με εκείνον στη ζωή της. Ο εορτάζων όμως, δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται και τόσο με αυτή την έκρηξη αγάπης.

Με εμφανή την αμηχανία, ο Τίμπερλεϊκ γύρισε και είπε απλά "Ναι, ρεμάλια", ή κάτι τέτοιο. Ε, από εκείνη τη στιγμή, μάλλον κάτι χάλασε στη... μαγιά και ο Τζάστιν φαίνεται ότι την "έκανε με ελαφρά πηδηματάκια".

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την επιτυχία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ "What goes around… comes around" σε μία μικρή ταινία με την υπογραφή του Νικ Κασαβέτη, όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο τραγουδιστής και η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα