Κόρτνεϊ Κοξ: δέχτηκε πίσω τον άπιστο πρώην

21.03.2011
Μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους φαίνεται πως δίνουν η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) που εθεάθησαν να ψωνίζουν μαζί το Σάββατο στην αγορά του Μαλιμπού.

Μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους φαίνεται πως δίνουν η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) που εθεάθησαν να ψωνίζουν μαζί το Σάββατο στην αγορά του Μαλιμπού.

Το ζευγάρι που εδώ και λίγους μήνες είναι σε διάσταση διατηρεί εξοχικό σπίτι τόσο στο Μαλιμπού όσο και στο Μπέβερλι Χιλς και οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δείχνουν τώρα μια διάθεση να έρθουν πιο κοντά και να επαναξιολογήσουν τη σχέση τους και τον 11χρονο γάμο τους.

Βέβαια, τα πρώτα σημάδια επαναπροσέγγισης της 46χρονης ηθοποιού με τον 39χρονο ηθοποιό φάνηκαν στη συνέντευξη που έδωσε το πρώην Φιλαράκι στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού "Harper's Bazzar". Εκεί, ανάμεσα σε άλλα, η Κόρτνεϊ τόνισε πως όσο μεγαλώνεις, μεγαλύτερη σημασία έχει το πόσο ταιριάζεις με κάποιον και η αγάπη μπαίνει σε δεύτερο πλάνο:

"Έχω ανάγκη να ηρεμήσω αυτή τη στιγμή. Θέλω να αλλάξω πολλά και αυτό δεν έχει σχέση με τον Ντέιβιντ", τόνισε η Κοξ και συμπλήρωσε πως σε αυτή τη φάση προσπαθεί να καταλάβει τι είναι καλύτερο για τη σχέση τους και φυσικά για την εξάχρονη κόρη τους Coco.

"Αν ο γάμος μας δεν συνεχιστεί, θα νιώσω τεράστιο πόνο που θα έχω αποτύχει στον τομέα αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω έτσι γιατί δεν γνωρίζω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και νομίζω πως έχω ακόμα βαθιά συναισθήματα γι' αυτόν. Δεν μπορείς να θυμώσεις με τον Ντέιβιντ. Δεν είναι κακός άνθρωπος και νιώθω σαν προστάτης του".

Πάντως και ο Αρκέτ, μετά την 28ήμερη διαμονή του στη διάσημη κλινική Μπέτι Φορντ -για προβλήματα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ- είχε τονίσει πως θέλει το καλύτερο για τη σύζυγό του:

"Ξέρω πως θα είμαι για πάντα μαζί της, έχουμε μια υπέροχη οικογένεια μαζί και είμαστε καλοί γονείς", είχε τονίσει στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πάντως και η Κοξ παραδέχτηκε πως οι τελευταίοι μήνες, μετά την αποκάλυψη του επί 11 χρόνια συζύγου της πως είχε κοιμηθεί 1-2 φορές με μια 28χρονη σερβιτόρα που τον έκανε να νιώσει άντρας, υπήρξαν δύσκολοι:

"Νομίζω πως σε κάθε σχέση, υπάρχει ένα σημείο που σταματάς και επανεξετάζεις τα πράγματα. Είσαι χαρούμενος; Μεγάλωσες μαζί με το έτερον σου ήμισυ ή χωριστά; Το βρίσκω πολύ φυσιολογικό να γίνει κάτι τέτοιο αλλά είναι πιο δύσκολο όταν είσαι πρόσωπο αναγνωρίσιμο".

Αυτή τη στιγμή, η 6χρονη κόρη της 46χρονης ηθοποιού αποτελεί την Νο1 προτεραιότητά της:

"Ό,τι κι αν συμβεί η Κοκό γνωρίζει πως θα είναι εντάξει. Ξέρει πόσο πολύ την αγαπάμε και θα την προστατεύσουμε όσο τίποτα στον κόσμο".

Όσο για την φημολογούμενη σχέση της Κοξ με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "Cougar Town" Μπράιαν Βαν Χολτ (Brian Van Holt), η ίδια έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα:

"Είναι καλός μου φίλος και καλό παιδί και με στηρίζει στη φάση που περνάω. Τίποτα παραπάνω. Ειδικά, το διάστημα αυτό δεν με ενδιαφέρει κάποια νέα γνωριμία. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ. Απλά μου φαίνεται δύσκολο και περίεργο. Δεν ξέρω ούτε πως μπορεί να γίνει αυτό, ούτε πως μπορεί να γνωρίσεις κάποιον. Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω ούτε να φλερτάρω"!

Κατερίνα Πατούλια