Η Λίντσεϊ Λόχαν ρισκάρει τη φυλακή

24.03.2011
Σε λεπτό πάγο ετοιμάζεται να περπατήσει η 24χρονη ηθοποιός αφού δε δέχτηκε την πρόταση που της έκανε πριν από λίγο καιρό ο δικαστής και αποφάσισε να τα ρισκάρει όλα για όλα.


Σε λεπτό πάγο ετοιμάζεται να περπατήσει η 24χρονη ηθοποιός αφού δε δέχτηκε την πρόταση που της έκανε πριν από λίγο καιρό ο δικαστής και αποφάσισε να τα ρισκάρει όλα για όλα.

"Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) θα υποστηρίξει την αθωότητά της μέχρι τέλους", ενημέρωσε με γραπτή της δήλωση η δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley), ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον δικαστή Κιθ Σβαρτς (Keith Schwartz) ότι δεν θα δεχόταν τελικά την πρότασή του για συμφωνία.

Χωρίς να έχουν γίνει ποτέ γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της εν λόγω συμφωνίας, ο Σβαρτς λέγεται ότι είχε προτείνει στη Λόχαν να μην αντισταθεί στις κατηγορίες για κλοπή του πανάκριβου κολιέ που αντιμετώπιζε, και εκείνος θα την καταδίκαζε με μία μικρή ποινή φυλάκισης

Ο δικαστής βάσισε την πρότασή του στη βεβαιότητα ότι αν η Λόχαν πήγαινε σε δίκη, τα στοιχεία εναντίον της ήταν τόσο ισχυρά που η ποινή θα ήταν χειρότερη.

Ωστόσο, η δικηγόρος της νεαρής ηθοποιού "διαρρηγνύει τα ιμάτιά της" για την αθωότητα της πελάτισσάς της τονίζοντας ότι "αντίθετα με τις συμβουλές που δέχεται από παντού αυτό τον καιρό να δεχτεί τη συμφωνίαα, η δεσποινίς Λόχαν είναι αθώα και έχει ισχυρά στοιχεία να υποστηρίξουν τη θέση της".

Με αυτές τις εξελίξεις, η νέα δικάσιμος θα οριστεί μέσα στους επόμενους μήνες και η Λίντσεϊ θα σταθεί ενώπιον ενός νέου δικαστή –του τέταρτου στη σειρά αυτό τον τελευταίο χρόνο- ο οποίος θα αποφασίσει αν τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αρκετά για να τη σώσουν, ή να τη στείλουν στη… στενή. Σε αναμονή λοιπόν…

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειώσουμε ότι η γνωστή για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με τους εθισμούς της Λίντσεϊ, αυτό το καιρό διανύει την "δεν πίνω αλκοόλ" φάση της ζωής της, όσο και αν κρατήσει αυτή.

Ζωή Κίττα