Η Μπρούκλιν Ντέκερ κοπιάρει την Άνιστον

24.03.2011
"Να' τανε η ζήλεια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα", λέει ο λαός μας και όπως φαίνεται, αυτό το "πράσινο τερατάκι" δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε και το Χόλιγουντ.

"Να' τανε η ζήλεια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα", λέει ο λαός μας και όπως φαίνεται, αυτό το "πράσινο τερατάκι" δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε και το Χόλιγουντ.

"Αν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) μπορεί να κόψει τα μαλλιά της και είναι ακόμη κούκλα, εγώ μπορώ καλύτερα", φαίνεται ότι σκέφτηκε η Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker) και έτρεξε στον κομμωτή της.

Το 23χρονο μοντέλο του Sports Illustrated δοκίμασε φέτος την τύχη του στον κινηματογράφο και εμφανίστηκε -αξιοπρεπέστα σύμφωνα με τις κριτικές- δίπλα στη 42χρονη ηθοποιό και τον Άνταμ Σάντλερ (Adam Sadler) στην ταινία "Σύζυγος προς ενοικίαση", το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Και οι δύο γυναίκες είχαν μακριά μαλλιά στην ταινία, αλλά η Άνιστον αποφάσισε να κόψει τα δικά της σε ένα γοητευτικό μακρύ καρέ πρόσφατα, και μάλιστα τον καιρό που το τρίο έτρεχε από πρεμιέρα σε πρεμιέρα προωθώντας το πόνημά τους.

Το παράδειγμά της δεν άργησε να ακολουθήσει και η Μπρούκλιν η οποία εμπιστεύτηκε στον διάσημο στυλίστα των σταρ Τεντ Γκίμπσον (Ted Gibson) να της κόψει τις… μύτες.

Το αποτέλεσμα προφανώς ενθουσίασε την Ντέκερ η οποία το δήλωσε με ένα μήνυμα και πολλά θαυμαστικά (!) στη σελίδα της στο Twitter.

Κατά τα άλλα, η Μπρούκλιν Ντέκερ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο "Battleship" ενώ ανάμεσα στις όλο και περισσότερο πιο απαιτητικές υποχρεώσεις της, βρίσκει πάντα χρόνο να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της Άντι Ρόντικ (Andy Roddick).

Ο διάσημος αμερικανός τενίστας –Νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα- συνεχίζει να αγωνίζεται σε όλα τα πρωταθλήματα και η υποστήριξη της γυναίκας του είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα