Το δανεικό κορμί "καίει" την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

14.04.2011
Δεν είναι η πρώτη -και σίγουρα ούτε η τελευταία- που κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί το σώμα κάποιας άλλης για κάποια εμφάνισή της. Απλά αυτή τη φορά χτύπησε για εκείνη το… καμπανάκι.


Δεν είναι η πρώτη -και σίγουρα ούτε η τελευταία- που κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί το σώμα κάποιας άλλης για κάποια εμφάνισή της. Απλά αυτή τη φορά χτύπησε για εκείνη το… καμπανάκι.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το κλιπ για το νέο σινγκλ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) με τίτλο "Till the world ends" οι φήμες οργίασαν περί "χορεύτριας-αντικαταστάτριας" και οι ειδικοί βάλθηκαν να αναλύουν την εικόνα καρέ καρέ ώστε να στηρίξουν τα λεγόμενά τους.

Τελικά, φαίνεται ότι όντως στο βίντεο κλιπ δεν χορεύει μόνο η 29χρονη τραγουδίστρια.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, μια χορεύτρια –που εικάζεται ότι είναι η βοηθός χορογράφου Τιάνα Μπράουν (Tiana Brown)- έχει φορέσει τα ρούχα της Μπρίτνεϊ και μια περούκα που να θυμίζει τα μαλλιά της και χορεύει προσπαθώντας να "περάσει" για εκείνη.

Η Μπράουν είναι γνωστή στους μουσικοχορευτικούς κύκλους καθώς έχει χορέψει δίπλα σε πολλές ακόμη γνωστές τραγουδίστριες, όπως η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) για παράδειγμα. Μόνο που σε εκείνες τις περιπτώσεις η Τιάνα χόρευε "μαζί" με τις σταρ και ότι "αντί" γι' αυτές.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος της Σπίαρς διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η Μπρίτνεϊ έχει δουλέψει υπερβολικά τον τελευταίο καιρό και ότι το κλιπ είναι αποκλειστικά και μόνο δικό της κατόρθωμα.

Σε κάθε περίπτωση, δείτε το κλιπ στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Κατά τα άλλα, η Μπρίτνεϊ έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας μαζί με τον αγαπημένο της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) και τους δυο γιους της, τον 4χρονο Σον Πρέστον (Sean Preston) και τον 3χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James).

Ζωή Κίττα