Αιγινίτη: έλα πες μας γιατί χώρισες....

08.06.2011
Δεν μας φτάνουν τα άγχη, οι σκοτούρες και οι αφραγκιές, έχουμε τώρα να μας βασανίζει και το διαζύγιο της Δήμητρας Αιγινίτη και η απορία: ποια ήταν η πραγματική αιτία που χώρισε με τον Αντώνη Σρόιτερ; Ω ναι.

Δεν μας φτάνουν τα άγχη, οι σκοτούρες και οι αφραγκιές, έχουμε τώρα να μας βασανίζει και το διαζύγιο της Δήμητρας Αιγινίτη και η απορία: ποια ήταν η πραγματική αιτία που χώρισε με τον Αντώνη Σρόιτερ; Ω ναι. Η γνωστή δημοσιογράφος άλλαξε μαλλί (το έκανε ξανθό και σγουρό) και είπε να μιλήσει again για τον χωρισμό της.

Αλλά το πιο σημαντικό, την αιτία δηλαδή που χώρισε μέσα σε τέσσερις μήνες γάμου, δεν την αποκάλυψε. Και όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη που έδωσε στην «Πρωινή Μελέτη», δεν θα την μάθει ποτέ κανείς. «Ούτε σε 20 χρόνια δεν θα τη μάθετε» μας απείλησε η Αιγινίτη και από το πρωί που την άκουσα, δεν μπορώ να συνέλθω. Μα why; Τόσα και τόσα λέει σχετικά με το διαζύγιο, αυτό γιατί δεν το μπουμπουνάει και μας αφήνει με την αγωνία; Είναι να βάζουμε και αυτή τη σκοτούρα στο κεφάλι μας τέτοια εποχή;

Πάντως, η Αιγινίτη αποκάλυψε ότι βίωνε τον χωρισμό μέσα στη σχέση της. Έτσι, το διαφορετικό για εκείνη ήταν ότι μετακόμισε σε άλλο σπίτι και άλλαξε το status της στο Facebook από married σε single. Το τελευταίο είναι η νέα πραγματικότητα στους χωρισμούς... πλέον δεν περιμένεις το χαρτί του διαζυγίου για να είσαι ελεύθερος. Κάνεις μία αλλαγή στο status σου στο Facebook και όρσε η ελευθερία σου.

Όσο για τη μητρότητα; Κάποια στιγμή ως παντρεμένη τής χτύπησε το «καμπανάκι», αλλά μετά της... έφυγε κι έκτοτε ούτε ντιν ούτε νταν στο... καμπαναριό της Αιγινίτη. Αλλά το είπε: άμα της βγει αργότερα και δεν έχει βρει τον κατάλληλο σύντροφο δεν έχει πρόβλημα να γίνει single μάνα. Τι να πεις...