Χαριτάτος: Παθιασμένα φιλιά στο δρόμο!

08.06.2011
Αγκαλίτσες και φιλάκια... Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που μάθαμε ότι ο Σπύρος Χαριτάτος δε ζει πια τον ελληνοτουρκικό έρωτα με την Γκιουλ από την Κωνσταντινούπολη και βλέπουμε τώρα φωτογραφίες

Αγκαλίτσες και φιλάκια... Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που μάθαμε ότι ο Σπύρος Χαριτάτος δε ζει πια τον ελληνοτουρκικό έρωτα με την Γκιουλ από την Κωνσταντινούπολη και βλέπουμε τώρα φωτογραφίες του στα περιοδικά με ξανθιά ύπαρξη στο πλευρό του και όχι μόνο... Ο Χαριτάτος ένα μήνα μετά τον χωρισμό του από την 28χρονη Τορυκάλα βρήκε ξανά τον έρωτα και μάλιστα τον ζει σε όλο του το μεγαλείο.

Σαν ερωτευμένο δεκαοχτάρικο ο Χαριτάτος αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και στη μέση του δρόμου αγκαλιάζει τη συνοδό του και τη φιλάει με πάθος. Ο φακός παραμόνευε και τσαφ, τσαφ να σου το ερωτικό ντοκουμέντο, που αποδεικνύει ότι ο παρουσιαστής είναι full in love. Λεπτομέρειες για τη συνοδό του δεν γνωρίζουμε, όμως, ο Σπύρος δείχνει να περνάει καλά μαζί της και στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνουν βόλτες και για καφέ στα βόρεια προάστια. Εκεί, τους «τσάκωσε» και ο φακός.