Mad παρατράγουδα

27.06.2011
Λίγες εκπλήξεις, αρκετοί απόντες και γεύση από επανάληψη. Τα Mad Awards φέτος δεν... έκαναν τη διαφορά, όμως πρόσφεραν και πάλι αρκετή τροφή για σχόλια. Και όχι μόνο μουσικά!

Εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, τον Σάκη Ρουβά και τη Δέσποινα Βανδή, πολλά μεγάλα ονόματα έλαμψαν φέτος διά της απουσίας τους! Η Αννα Βίσση η οποία είχε προγραμματισμένη συναυλία στην Κύπρο,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Βέρτης, η Ελενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελλη Κοκκίνου ήταν μερικοί μόνο από τους σταρ απόντες.

Κατά γενική ομολογία, τα φετινά βραβεία δεν εξέπληξαν για τους συνδυασμούς και τα περίφημα ντουέτα επί σκηνής που πάντα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά! Το «κόκκινο χαλί» πάλι αποδείχθηκε για πολλούς μεγάλη ταλαιπωρία λόγω κακής επιλογής χώρου, υπερβολικού συνωστισμού και ελάχιστης διάθεσης εκ μέρους των celebrities να διευκολύνουν το έργο φωτογράφων και καμεραμάν που ήταν εκεί για μια τους (κλισέ) δήλωση.

Μετά τις 21.00 στο χώρο των vip προσελεύσεων προκλήθηκε το αδιαχώρητο. Γι’αυτό ήταν πολλοί εκείνοι που δεν περίμεναν να μιλήσουν στις κάμερες αλλά προτίμησαν την πίσω incognito είσοδο προκειμένου να οδηγηθούν στις θέσεις τους. Από τον Χρήστο Χολίδη και τον Τρύφωνα Σαμαρά μέχρι την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ήρθε συνοδευόμενη από τον Γιάννη Λάτσιο στις 21.45, πέντε λεπτά πριν από το ξεκίνημα των βραβείων

Η Δούκισσα Νομικού φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό μίνι φόρεμα ήρθε, μίλησε στις κάμερες αλλά τρία λεπτά μετά έφτασε και ο φερόμενος ως συντροφός της Χρήστος Χολίδης, που βλέποντας το συνωστισμό αποφάσισε να προχωρήσει στη θέση του γιατί η σειρά θα τον έβαζε... ακριβώς πίσω από εκείνη. Η ασυγκράτητη Ελεονώρα Μελέτη, από την άλλη, ήθελε να μιλήσει στις κάμερες, αλλά δεν αντεχε την αναμονή. Γι’αυτό χώθηκε κυριολεκτικά στο πλευρό του Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος ήδη μιλούσε στις κάμερες κι έτσι απέφυγε την ταλαιπωρία. Η Ναταλία Δραγούμη με δεικτικό τρόπο μαζί με τον Γιώργο Δουδέση πέρασαν τη σειρά και ως μέγκα σταρ (;) της εγχώριας showbiz απέφυγαν την ουρά και απλώς μπήκαν μπροστά από όλους! Ο Νίνο έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο κόκκινο χαλί με totally black look και συνοδευόμενος από την αδερφή του και... τους σωματοφύλακές του. Δεν μίλησε στους δημοσιογράφους και κατευθύνθηκε και εκείνος αμέσως στη θέση του. Τα Κόκκινα Χαλιά, οι Master Tempo, οι REC, η Τάμτα, που εμφανίστηκε στο πάλκο με καυτό μαγιό και ο Μέμος Μπεγνής, υπέμειναν και χαμογελστά την ουρά και μίλησαν όταν έφτασε η... ώρα τους, αποδεικνύοντας ότι ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις!

ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Σταριλίκια!

  • Ο Σάκης Ρουβάς καθυστέρησε 40 λεπτά την άφιξή του με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η έναρξη του show και να περιμένουν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές. Μοιράστηκε το ίδιο καμαρίνι με τη Ναταλία Γερμανού, που ανακατασκεύαζε την υπερ-παραγωγή εικόνα της επί ώρες, ενώ όλη την ώρα της παραμονής τους στον backstage χώρο οι bodyguards έδιωχναν μάλλον κακότροπα τους φωτογράφους, έστω και διαπιστευμένους.
  • Ο κομμωτής της Βίκυς Καγιά την κυνηγούσε δαρκώς με μια τσατσάρα για να ανανεώνει το κρεπάρισμα των μαλλιών της.
  • Ο Θέμης Γεωργαντάς μετά το χουνέρι με την τσικουδιά (γνωστός πλέον για τη δυσανεξία του στο αλκοόλ) ζητούσε απεγνωσμένα «ένα γλυκάκι βρε παιδιά, ποιος έχει ένα γλυκάκι». Ως διά μαγείας αργότερα εθεάθη με ένα σοκολατένιο γλυφιτζούρι!
  • Όχι με έναν ούτε με δύο, αλλά με δώδεκα bodyguards εμφανίστηκε στα παρασκήνια ο Νίνο! Του άνοιγαν τον δρόμο και περπατούσαν πλάι του για να τον προστατέψουν -από τι ακριβώς δεν ξέρουμε! Αυτός τουλάχιστον ξέρει;
  • Η Τζένη Μπαλατσινού βρήκε ιδανική ευκαιρία να μαζέψει ζωντανό υλικό και συνεντεύξεις για το νεόκοπο site της!
  • Γενική παρατήρηση: Πολλές φορές οι άνθρωποι των δισκογραφικών εταιρειών, οι μάνατζερ και οι συνοδοί των τραγουδιστών είναι μακράν πιο στυλάτοι και διαθέσιμοι από τους διάσημους σταρ (ή δήθεν σταρ) πελάτες τους!

Ε.Δ.