Ο Λιάγκας ανοίγει εστιατόριο

06.07.2011
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Κι επειδή η τηλεόραση διανύει χαλεπούς καιρούς κι επειδή σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι στον θαυμαστό κόσμο της τιβί, ο Γιώργος Λιάγκας είπε να μεριμνήσει για το μέλλον του. Έτσι, αποφάσισε να

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Κι επειδή η τηλεόραση διανύει χαλεπούς καιρούς κι επειδή σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι στον θαυμαστό κόσμο της τιβί, ο Γιώργος Λιάγκας είπε να μεριμνήσει για το μέλλον του. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα με ένα σπορ που το γνωρίζει καλά... το φαγητό!

Όχι, δεν θα γίνει σεφ, ούτε... γευσιγνώστης (αν κι έχει όλες τις προϋποθέσεις), αλλά εστιάτορας! Ω ναι. Σε λίγες μέρες από τώρα θα ανοίξει το εστιατόριο του στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Ο χώρος έχει βρεθεί από καιρό κι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης, προκειμένου να είναι έτοιμο σε 10 μέρες από τώρα.

Ωστόσο, στο νέο αυτό επαγγελματικό εγχείρημα (που στους δύσκολους καιρούς είναι και ρίσκο) δεν είναι μόνος του. Φίλοι του είναι και μέτοχοι στην επιχείρηση, ενώ έχει και την αμέριστη συμπαράσταση της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα, στο εστιατόριο θα έχει και συνεργάτες του από το «Πρωινό mou» και συγκεκριμένα τον Άκη Πετρετζίκη στην επιμέλεια του μενού και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα decks. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει κιόλας ξεκινήσει την διαφήμιση του μαγαζιού μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο MAD.