Τίμπερλεϊκ - Μπίελ: η επανασύνδεση

07.07.2011
Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό τους, φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι ξανά μαζί.

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό τους, φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι ξανά μαζί.

Ο Τζάστιν Τιμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) διέλυσαν τον 4χρονο δεσμό τους τον Μάρτιο αλλά όπως φαίνεται, αποφάσισαν να του δώσουν ακόμη μια ευκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «US Weekly», οι δύο ηθοποιοί «έχουν αρχίσει να ξαναβγαίνουν διακριτικά».

«Όλο τον καιρό που ήταν χώρια δεν σταμάτησαν λεπτό να μιλούν και τελικά αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά», αποκαλύπτουν οι πηγές του περιοδικού, συμπληρώνοντας ότι η 29χρονη καλλονή ήταν εκείνη που ήθελε την επανασύνδεση περισσότερο. «Αλλά και ο Τζάστιν κατάλαβε ότι η εργένικη ζωή δεν του άρεσε και πολύ», συνεχίζει η… αναφορά.

Αν οι δύο νέοι είναι πάλι μαζί δεν είναι γνωστό, αλλά από τον Μάρτιο και μετά, το όνομα του 30χρονου Τίμπερλεϊκ πρόλαβε να συνδεθεί με εκείνα της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία «Friends With Benefits», Μίλα Κούνις (Mila Kunis), όπως και αυτό της Άσλεϊ Όλσεν (Ashley Olsen). Επίσημα ο ίδιος ο Τζάστιν έχει διαψεύσει και τα δύο σενάρια. (Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Friends With Benefits")

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι δύο σταρ είχαν χωρίσει υπό την «υποτιθέμενη» πίεση της Μπίελ για επισημοποίηση του δεσμού. Επίσης, σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Τίμπερλεϊκ τον Ιούνιο στο περιοδικό «Vanity Fair» είχε δηλώσει ότι «η Τζέσικα είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής του».

Ζωή Κίττα