Η Κιμ, το ταξίδι του Μέλητος και το νυφικό!

19.08.2011
Μία μόνο ημέρα μας χωρίζει από το χλιδάτο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries)!

Μία μόνο ημέρα μας χωρίζει από το χλιδάτο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries)!

Και μπορεί το "Vera Wang" νυφικό της 30χρονης τιβί σταρ να μην το έχουμε δει αλλά στο Μουσείο της "Madame Tussauds" στο Χόλιγουντ, ο καλλιτέχνης είχε κέφια και φαντάστηκε την Κιμ νυφούλα στο νέο κέρινο ομοίωμα που στήθηκε προς τιμήν της και εν αναμονή του γάμου- υπερπαραγωγή που ετοιμάζει.

Η ίδια η Καρντάσιαν δεν είχε ιδέα για το γεγονός αφού την ίδια στιγμή είχε την πρόβα του επίσημου δείπνου στο ξενοδοχείο "Montage" στο Μπέβερλι Χιλς.

Όπως φαίνεται, η νυφούλα έχει ηρεμήσει λίγο και δεν είναι τόσο στρεσαρισμένη όσο τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στο προχτεσινό πάρτυ για την προώθηση της κολεξιόν των Καρντάσιαν, η Κιμ τόνισε:

"Όλοι μου λένε πως θα φρικάρω αλλά μέχρι στιγμής είμαι ήρεμη. Νομίζω πως το σημείο που φρίκαρα πέρασε", είπε η Κιμ που πληροφορίες την ήθελαν να κόβει κεφάλια από το γάμο λόγω έλλειψης χώρου την τελευταία στιγμή και ενώ τα προσκλητήρια έχουν ήδη παραδοθεί.

Η Κιμ δεν έχει προγραμματίσει κάτι για το τελευταίο βράδυ της ως εργένισσα αφού το γλέντησε για τα καλά πριν λίγο καιρό στο Λας Βέγκας ενώ όπως φαίνεται θα περάσει ήσυχα τη βραδιά της με τις αδερφούλες της και την οικογένειά της γενικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Cover Media τονίζουν πάντως πως το ταξίδι του Μέλητος της Κιμ έχει παγώσει προς το παρόν εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Μάλιστα, βάσει δημοσιεύματος του "Life & Style" το ταξίδι των νεόνυμφων θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2012.

Κατερίνα Πατούλια