Η δύσκολη μάχη του Νίκου Δαδινόπουλου!

12.09.2011
Σε μία δύσκολη και πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται από το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Δαδινόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, που σοκαρίστηκε όταν έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα

Σε μία δύσκολη και πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται από το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Δαδινόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, που σοκαρίστηκε όταν έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον τρόπο που ο ίδιος το δημοσιοποίησε.

Ο Δαδινόπουλος μέσω του Facebook πριν λίγες μέρες έκανε έκκληση για αίμα. «Δυστυχώς, βρίσκομαι στη θέση να κάνω μια σοβαρή εγχείρηση αυτή τη Δευτέρα. Θα ήθελα να ζητήσω από όποιον είναι αιμοδότης ή έχει τη διάθεση να με βοηθήσει να δώσει λίγο αίμα. Θα χρειαστούν έξι φιάλες στο όνομα Δαδινόπουλος Νίκος για τη Βιοκλινική Αθηνών. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την αγάπη σας».

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso, η επέμβαση αποτελούσε μονόδρομο. Ένα πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη που του έχει προκαλέσει μερική παράλυση των άκρων, έχει καταβάλει τον «Πέτρο» από την «Ζωή της άλλης»!.