Ο Πουνέντης άναψε φωτιές: Ζαρίφη ή Μπουλέ στο πρωινό του ΑΝΤ1;

14.09.2011
Αυτό το νέο διευρυμένο πρωινό του ΑΝΤ1, σαν την έκτη δόση του δανείου μοιάζει που τη μια την παίρνουμε, την άλλη πτωχεύουμε.

Αυτό το νέο διευρυμένο πρωινό του ΑΝΤ1, σαν την έκτη δόση του δανείου μοιάζει που τη μια την παίρνουμε, την άλλη πτωχεύουμε.

Το μόνο που ξέρουμε είναι πως το πρωινό του ΑΝΤ1 θα βγαίνει από το ίδιο στούντιο με τα ίδια σκηνικά λόγω μείωσης του μπάτζετ.

Τι ώρα θα ξεκινά ο Γιώργος Παπαδάκης, παραμένει άγνωστο. Μπορεί στις 7, μπορεί στις 8. Τι ώρα θα φεύγει από το στούντιο, ακόμα δεν το ξέρουμε.

Ποιός θα παίρνει τη σκυτάλη, πάλι αποτελεί μυστήριο που δέκα καφεντζούδες μαζί να διαβάζουν φλιτζάνια (του πρωινού καφέ) άκρη δεν θα βγάλουν.

Δελτίο επίσημο δεν έχει έρθει ακόμα αλλά σίγουρη θέση στο πρωινό φαίνεται να έχει ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου. Τώρα ποιό θα είναι το δεύτερο κορίτσι που θα πλαισιώσει την ομάδα, μέχρι πρότινος πιστεύαμε πως θα ήταν με σιγουριά η Νάντια Μπουλέ.

Κάτι οι φήμες για δεσμό με τον υιό Κυριακού, κάτι η εμπιστοσύνη που από πέρσι έδειξε ο ΑΝΤ1 στη Νάντια (παρ' ότι το ΤΟP CHEF πήγε άπατο), η Νάντια είχε σταθερό προβάδισμα. Τα χέρια δεν γνωρίζουμε αν τα είχε δώσει, αλλά στη στροφή βγήκε το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη.

Μέγας υποστηριχτής στην επιλογή της Ζαρίφης για το πρωινό υπήρξε ο Μάκης Πουνέντης, που αφού φρόντισε να βάλει και πάλι την Κατερίνα στο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού "Ρυθμός 9,49", σήμερα από το Twitter του άναψε φωτιές υποστηρίζοντας πως η Ζαρίφη θα είναι όντως στο πρωινό του σταθμού.

Τα τέσσερα απανωτά μηνύματά του τα είπαν όλα:

Nai paidia, isxyei! I katerinoula mas tha einai sto proino tou ant1 kai tha diafimizei kathimerina ton agapimeno mas @Rythmos949fm !

To thema den einai poios tha einai sto proino tou ant1, alla poios den tha einai!!!

Ki episis,to thema einai poios tha mou plirosei tin ektakti eisfora! I @katerinazarifi pantws apokleietai!Den mou plironei oute tin taverna

@katerinazarifi elpizo na akoute @Rythmos949fm! Olo to reportage gia tin @katerinazarifi kai to proino tou ANT1

Η Ζαρίφη από το δικό της Twitter προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση διαψεύδοντας τα λεγόμενα του Πουνέντη:

Ε και σε πιασω στα χέρια μου @pounentism!!!!

Του @pounentism κόλπα!!!!

@pounentism @rythmos949fm δεν θα ζήσεις για το αποκλειστικό!!!Θα σε εχω καταχεριάσει!!!!!!!!

Και το ποιό κουφό μήνυμα – ερώτηση ήρθε από τη Σίσσυ Χρηστίδου προς τον Μάκη Πουνέντη

@pounentism @katerinazarifi Θα κανει η Κατερινα πρωινο; Η σημερινη φωτογραφια μιλαει απο μονη της!!! Υπερθεα!!!

Αν όντως είχε κλείσει τη θέση η Ζαρίφη, η έτερη παρουσιάστρια Σίσσυ, δεν θα έπρεπε να το ξέρει;

Μήπως τελικά οι Άγγελοι του Αντ1 θα είναι τρεις και ο Φερεντίνος θα παίζει τον Τσάρλι;;