Η Πάρις Χίλτον μεγάλωσε με τον... βούρδουλα

19.09.2011
Ε, ναι λοιπόν… Το ακούσαμε και αυτό. Οι γονείς της 30χρονης κοσμικής κληρονόμου ήταν πολύ αυστηροί. Για σκέψου…


Ε, ναι λοιπόν… Το ακούσαμε και αυτό. Οι γονείς της 30χρονης κοσμικής κληρονόμου ήταν πολύ αυστηροί. Για σκέψου…

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) παραδέχεται ότι δεν ήταν και η "τέλεια έφηβος", αλλά την ίδια στιγμή, αποκαλύπτει ότι και οι γονείς είχαν θέσει πολύ αυστηρούς κανόνες εκείνη την περίοδο και εκείνη χρειαζόταν να βρει άλλους τρόπους –προφανώς "παράνομους"- ώστε να διασκεδάσει. Η καημένη!

"Όταν ήμουν 17 χρονών, ζούσα στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Waldorf-Astoria. Οι γονείς μου ήτα πολύ αυστηροί και έτσι, πολλές φορές, έβγαινα σκαστή το βράδυ, αφού δεν είχα άλλον τρόπο", αποκαλύπτει μιλώντας στην εκπομπή "When I was 17" του MTV, η Πάρις.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την έφηβη Πάρις φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα αυστηρά και εκείνη χρειαζόταν να καταστρώσει τρελά σχέδια για να τα προσπεράσει κάθε φορά.

"Μια μέρα γύρισα με τα πόδια όλο το ξενοδοχείο ώστε να βρω μια διαδρομή όπου δεν θα εντόπιζαν οι κάμερες ασφάλειας. Αυτό που έκανα τελικά είναι να κατεβαίνω μέχρι και 15 ορόφους από τις σκάλες, τρέχοντας…", αποκαλύπτει η Χίλτον.

Καλά, και οι γονείς της δεν κατάλαβαν τίποτα; Όχι φυσικά γιατί για πολύ καιρό η Πάρις τους ξεγελούσε γεμίζοντας το κρεβάτι της με μαξιλάρια και βάζοντας μια ξανθιά περούκα στο προσκεφάλι της.

"Κάποια στιγμή, όμως, εντελώς ξαφνικά, η μαμά μου χρειάστηκε να μου μιλήσει και μπήκε στο δωμάτιο. Εκεί με έπιασαν", ολοκλήρωσε την περιγραφή της η Πάρις…

Ζωή Κίττα