Οι Μπραντζελίνα τη βρίσκουν στα ξενοδοχεία

22.09.2011
Τι να πει κανείς για τον 47χρονο σούπερ σταρ, ο οποίος άρχισε να βγαίνει στα κανάλια και στα περιοδικά για να προωθήσει την καινούρια του ταινία και αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη φόρα.

Τι να πει κανείς για τον 47χρονο σούπερ σταρ, ο οποίος άρχισε να βγαίνει στα κανάλια και στα περιοδικά για να προωθήσει την καινούρια του ταινία και αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη φόρα.

Αυτή τη φορά ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) και με έντονη χιουμοριστική διάθεση απάντησε στα πάντα. Και με το παραπάνω, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Στην αρχή η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως είναι η κατάσταση μέσα στο σπίτι με 6 παιδιά, με δεδομένο ότι εκείνη δεν αντέχει για πολύ ούτε και την ανιψιά της που είναι μία.

"Έχεις δει την ταινία 'Η φωλιά του κούκου';", τη ρώτησε γελώντας ο Πιτ. "Έ, κάπως έτσι είναι το σπίτι μας από το πρωί", συνέχισε περιγράφοντας αστειευόμενος σκηνές από την ταινία που υποτίθεται ότι εκτυλίσσονται και στο σπιτικό τους.

Στη συνέχεια –και περίπου στο 0:51 στο βίντεο- η Έλεν ρωτάει κάτι πολύ φυσικό. Με λίγα λόγια, ζητά να μάθει πως τα καταφέρνει το διάσημο ζευγάρι με τις τόσες υποχρεώσεις και τα τόσα παιδιά να βρει χρόνο για τους ίδιους.

"Βρίσκουμε χρόνο", απαντά αμέσως ο Μπραντ. "Φτιάχνουμε χρόνο για τη μαμά και τον μπαμπά. Λέγεται ξενοδοχείο" κατέληξε ο Πιτ και το κοινό ξέσπασε σε γέλια. "Μερικές φορές απλά είναι ανάγκη να φύγεις μακριά από το σπίτι" παραδέχτηκε ο διάσημος πολύτεκνος πατέρας αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι "είμαστε όλο άνθρωποι".

Στη συνέχεια –και συγκεκριμένα στο τρίτο μέρος της συνέντευξης που ακολουθεί- η κωμική ηθοποιός και παρουσιάστρια ρώτησε τον Πιτ για το θέμα του γάμου, προτρέποντάς τον να τοποθετηθεί άλλη μια φορά εκθέτοντας τις γνωστές απόψεις του.

Θυμίζουμε ότι τόσο εκείνος όσο και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχουν παραδεχτεί ότι θα παντρευτούν όταν και εφόσον είναι νόμιμο για όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να το κάνουν, υποστηρίζοντας έτσι έμμεσα τους γάμους ανάμεσα σε εκπροσώπους του ίδιου φύλλου.

"Ζούμε σε μια χώρα που είναι συνώνυμη της ελευθερίας και της ισότητας, κι όμως επιτρέπουμε αυτή την αδικία να συνεχίζεται τόσα χρόνια. Δεν το καταλαβαίνω αυτό", ισχυρίστηκε ο Μπραντ, αποκαλύπτοντας ότι όντως τα παιδιά τους πιέζουν να παντρευτούν.

Στο μεταξύ, ο Πιτ υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν και αυτό τον καιρό επέλεξε να το "θυμηθεί" μιλώντας μάλιστα με αμφιλεγόμενο τρόπο για την πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αλλά και για τα 5 χρόνια του γάμου τους.

Στην πραγματικότητα ο "ντόρος" από τις πρόσφατες δηλώσεις του δεν έχει καταλαγιάσει και εκείνος προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πιτ υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο η ζωή του δεν ήταν καθόλου ενδιαφέρουσα ενώ συγκεκριμένα για τον γάμο του είπε ότι προσποιούταν ότι "ήταν κάτι που δεν ήταν στην πραγματικότητα".

Βέβαια μετά το "μάζεψε" λέγοντας ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του και πως ό,τι είπε αφορούσε εκείνον και μόνο εκείνος, τονίζοντας ότι η Τζένιφερ είναι μια "αγαπημένη φίλη και λυπάται πολύ που τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν σε τέτοιο βαθμό".

Η αλήθεια πάντως είναι πως τόσα χρόνια ο κύριος Πιτ δεν έχει μιλήσει για τον γάμο του και αποφάσισε να το κάνει τώρα, που η Τζεν φαίνεται για πρώτη φορά να έχει ορθοποδήσει συναισθηματικά δίπλα στον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Ζωή Κίττα