Ντέιβιντ Μπέκαμ: "Δεν το πιστεύω ότι έχω κόρη"

22.09.2011
Δύο μήνες πέρασαν από τότε που ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του διάσημου ποδοσφαιριστή και εκείνος δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι… αγόρι!


Δύο μήνες πέρασαν από τότε που ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του διάσημου ποδοσφαιριστή και εκείνος δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι… αγόρι!

"Κάθε φορά που αλλάζω την πάνα της, απλά σκέφτομαι 'Ω, Θεέ μου! Δεν το πιστεύω ότι έχω κορίτσι", ομολόγησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) μιλώντας στο Extra! Backstage. Έ, όσο και να είναι, τον χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να το "χωνέψεις" κάτι τέτοιο!

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπεκς αν βλέπει τη μικρή Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven) πιο πολύ στον χώρο του αθλητισμού ή σε αυτόν της μόδας, ακολουθώντας τη μαμά Βικτόρια (Victoria).

"Ας ελπίσουμε ότι θα έχει αθλητικό κορμί. Σίγουρα όμως θα βρεθεί σίγουρα μέσα στη μόδα ενώ με τρία αδέλφια να τρέχουν γύρω της κλωτσώντας μπάλες ποδοσφαίρου, δεν μπορεί παρά να γίνει και αθλητική", απάντησε διπλωματικά ο Ντέιβιντ.

Κατά τα άλλα, ο 36χρονος σπόρτσμαν βαδίζει πιστά στα βήματα της αγαπημένης συζύγου του, ως προς τα σχεδιαστικά της ταλέντα. Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική του σειρά εσωρούχων που –αν μη τι άλλο- θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει να φορά μέχρι σήμερα. (βλ. διαφημίσεις Armani).

Τα εσώρουχα που θα υπογράφει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι κάτι σαν τις γνωστές σκελέες. Ναι, τα μακριά σώβρακα που φορούσαν οι παππούδες μας. "Τα σχέδια είναι αποκλειστικά δικά μου. Είναι ό,τι μου αρέσει να φοράω", αποκαλύπτει ο Μπεκς, για τη "συναρπαστική σειρά" που υπολογίζεται να βγει στην αγορά λίγο πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κορίτσια! Φέτος μην ψάχνετε δώρο. Φροντίζει ο Ντέιβιντ γι'αυτό.

Ζωή Κίττα