Παπαρίζου σε Τόνι: «Μην ασχολείσαι μαζί μου»

22.09.2011
Τι κι αν μετά τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου έχει φύγει για την Σουηδία κι έχει απομακρυνθεί από όλους και όλα; Τι κι αν η ίδια δεν θέλει με τίποτε να μιλάει για τον χωρισμό της και αποφεύγει τα φώτα

Τι κι αν μετά τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου έχει φύγει για την Σουηδία κι έχει απομακρυνθεί από όλους και όλα; Τι κι αν η ίδια δεν θέλει με τίποτε να μιλάει για τον χωρισμό της και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας; Το τέλος της σχέσης της με τον Τόνι μετά από 12 χρόνια δεν γινόταν να μην προκαλέσει θόρυβο.

Έτσι, αν και η Έλενα είναι στη Σουηδία, τα δημοσιεύματα σε ο, τι έχουν να κάνουν με εκείνη και τον πρώην της, δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Παπαρίζου φέρεται να είναι έξαλλη μαζί του επειδή έμαθε ότι εκείνος αν κι έχουν χωρίσει ΚΑΙ επαγγελματικά, συνεχίζει να μιλά εξ΄ ονόματός της για δουλειές και για νέα επιχειρηματικά projects.

Εκείνη, λοιπόν, τον πήρε τηλέφωνο και όπως αναφέρει το δημοσίευμα του είπε έξαλλη: «Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου». Το τηλεφώνημα έγινε την περασμένη Τετάρτη και μεταξύ άλλων φέρεται να του είπε αγριεμένη πάντα: «Γνωρίζω πολύ καλά τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες και δεν θέλω να εμπλέκεσαι στα επαγγελματικά μου πλέον. Από εδώ και μπρος θα τα κανονίζω όλα μόνη μου».