Λουκάκος: Παντρεύεται την «πρώην» του Γρηγόρη!

26.09.2011
Πολύ γουρλίδικο το αγόρι Γρηγόρης Αρναούτογλου. Χωρίζει και μετά οι πρώην αγαπημένες του βρίσκουν νέο έρωτα και παντρεύονται. Πάρε παράδειγμα τη Ράνια Θρασκιά, ενώ τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει

Πολύ γουρλίδικο το αγόρι Γρηγόρης Αρναούτογλου. Χωρίζει και μετά οι πρώην αγαπημένες του βρίσκουν νέο έρωτα και παντρεύονται. Πάρε παράδειγμα τη Ράνια Θρασκιά, ενώ τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει κι άλλη μία… πρώην: η γυναίκα που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας.

Και δεν παίρνει όποιον και όποιον, αλλά κοτζάμ Γιάννη Λουκάκο, του Master chef. Η Κατερίνα Κουμπή, λοιπόν, εργάζεται στα studio ATA και είναι υπεύθυνη παραγωγής του Master chef, οπότε και πλέχτηκε το ειδύλλιο. Και αυτό, όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» σύντομα θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσο για τον Γρηγόρη; Ουδεμία θλίψη, αν και πρόκειται για… πρώην σύζυγο! Αν θυμάσαι καλά, η Κουμπή ήταν η κοπέλα με την οποία ο Αρναούτογλου είχε παντρευτεί στο Λας Βέγκας, για τις ανάγκες της εκπομπής του. Ακόμη κι έτσι, ο Γρηγόρης το γούρι του για καλή παντρειά, το έφερε. Άντε και στης Νάντιας Μπουλέ τώρα.