Η Κατερίνα «Παλιού» άλλαξε σε... Καινούργιου!

11.10.2011
Καινούργιου όνομα και πράμα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, την οποία είδαμε πώς ήταν στην εφηβεία της κι ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το σοκ. Πήγε που λες το κακό το Star και ξε-τρούπωσε φωτογραφίες της Καινούργιου, όταν ήταν... παλιού στην εφηβεία της και όσο και να τις κοιτάς,

Καινούργιου όνομα και πράμα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, την οποία είδαμε πώς ήταν στην εφηβεία της κι ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το σοκ. Πήγε που λες το κακό το Star και ξε-τρούπωσε φωτογραφίες της Καινούργιου, όταν ήταν... παλιού στην εφηβεία της και όσο και να τις κοιτάς, δεν μπορείς με τίποτε να βρεις μία μικρή έστω ομοιότητα του χθες με το σήμερα. Μα καμία.

Χάσαμε και το smartphone που έδινε το κανάλι. Γιατί που να σου πάει εσένα το μυαλό ότι ο... Γιάτσεκ Γκμοχ στα 16 του με μαύρο μακρύ μαλλί και στήθος ήταν το Κατερινιώ; Αλήθεια που πήγε το σαγόνι οεο; Το πήρε η πάροδος των χρόνων; Ανεβαίνουμε λίγο πιο πάνω και πάμε στη μύτη, την οποία εκεί που την έλεγες... μπιφτεκο-πιάστρα, τώρα τη λες και... γαλλική. Δυστυχώς η φωτογραφία δεν μας βοήθησε να δούμε αν το χρώμα των ματιών ήταν και τότε ανοιχτό. Αλλά και στο μάτι υπάρχει μία αλλαγή.

Το μαλλί της... Παλιού ήταν μελαχρινό (ακόμη δεν είχε έρθει σε επαφή με το ντεκαπάζ), της Καινούργιου είναι ξανθό κι αν καταλάβαμε καλά από την ίδια, η τρομακτική (σοκαριστική δηλαδή) αλλαγή του χθες με το σήμερα οφείλεται σε δύο μικρές αλλαγές: Τότε ήταν μελαχρινή και παχουλή, τώρα ξανθιά και αδύνατη. Γιατί, ναι, άμα πετύχει το ντεκαπάζ και χάσεις κάνα κιλό έρχονται το σαγόνι του Γκμοχ και η μύτη της Τζένιφερ Γκρέι στο Dirty dancing και γίνονται ίδια με της... Καινούργιου!

Ποια ήταν η αντίδραση της από τα αποκαλυπτήρια του Star; Καλέ άνετη λέμε. Τόσο άνετη που ήρθε το μάτι το... μεταλλαγμένο και γυάλισε. Για να καταλάβεις, μέχρι και ο Νίκος Μουτσινάς την πήρε στο ψιλό τόσο για τα νεύρα όσο και για την scary μεταμόρφωση της. Και να έχεις την... Παλιού που έγινε Καινούργιου να προσπαθεί να σε πείσει ότι το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της είναι τα κιλά. Και να τρίβεις τα μάτια σου από φόβο μην και δε βλέπεις καλά και πρέπει να πας οφθαλμίατρο. Και με το ταμείο μείον, ποιος δίνει λεφτά για οφθαλμίατρους; Ή ψυχίατρους, που όλες οι... Καινούργιες θέλουν να μας στείλουν με αυτά που λένε. Και θέλουν να τα πιστέψουμε.