Άννα Κουρνίκοβα: "Αδιαφορώ για το γάμο"

11.10.2011
Τόσο μετρά ο δεσμός της πρώην τενίστριας Άννα Κουρνίκοβα (Anna Kournikova) με τον τραγουδιστής Ενρίκε Ιγκλέσιας αλλά η ξανθιά καλλονή δεν βιάζεται να ντυθεί νύφη.

Το κορίτσι αυτό παραμένει αστεφάνωτο για πάνω από δέκα χρόνια. Τόσο μετρά ο δεσμός της πρώην τενίστριας Άννα Κουρνίκοβα (Anna Kournikova) με τον τραγουδιστής Ενρίκε Ιγκλέσιας αλλά η ξανθιά καλλονή δεν βιάζεται να ντυθεί νύφη!

Μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού "Women's Health", η 30χρονη ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον τονίζοντας:

"Αδιαφορώ για το γάμο. Δεν είναι κάτι σημαντικό για μένα. Έχω μια καλή σχέση και αυτό μετράει. Πιστεύω βαθιά στη δέσμευση αλλά στη δέσμευση εκείνη που ο ένας εμπιστεύεται τον άλλο και τον σέβεται".


Και μπορεί ο γάμος να μην είναι προτεραιότητα αλλά ένα παιδάκι θα ήταν καλοδεχούμενο για την Άννα που δεν την ενδιαφέρει πόσο έτοιμος είναι για το βήμα αυτό ο 36χρονος λατίνος αγαπημένος της-ο οποίος πολλές φορές μας έχει ενημερώσει πως διαθέτει πολύ μικρό πέος.

"Θέλω παιδιά και δεν πειράζει να κάνω ένα δικό μου ή να υιοθετήσω. Μου αρέσει να φροντίζω τους ανθρώπους γύρω μου".

Αυτή τη στιγμή, η Κουρνίκοβα έχει σταματήσει το τένις μετά από μια σειρά μεγάλων τραυματισμών και πλέον θα την δεις σε ρόλο προπονήτριας στο ριάλιτι του δικτύου NBC "The Biggest Loser".

Η Κουρνίκοβα, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο που εν λόγω περιοδικού, διατηρείται σε άψογη φόρμα με κοιλιακούς πέτρα και τονίζει πως ο καθένας μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα του αρκεί να δουλέψει πάνω σε αυτό.


Κατερίνα Π.