Ποια είναι η σχέση Καπουτζίδη και Αγγέλου;

13.10.2011
Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τη σχέση του Γιώργου Καπουτζίδη με τον Αργύρη Αγγέλου. Κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την πάλαι ποτέ κολλητή φιλία τους να περνάει βαθύτατη κρίση και να μην είναι τόσο κολλητή όσο παλιά.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τη σχέση του Γιώργου Καπουτζίδη με τον Αργύρη Αγγέλου. Κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την πάλαι ποτέ κολλητή φιλία τους να περνάει βαθύτατη κρίση και να μην είναι τόσο κολλητή όσο παλιά. Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι δεν μιλάνε καθόλου κι άλλα ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν επηρεαστεί.

Τελικά, τι ισχύει; Μιλάνε ή όχι; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Αγγέλου, ο οποίος δηλώνει ότι ο Γιώργος είναι από τα πιο σημαντικά πλάσματα στη ζωή του. Ύστερα από όσα έχουμε μοιραστεί στην ζωή μας, δεν υπάρχει κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να τσακωθούμε. Όλα είναι μια χαρά» δήλωσε στο περιοδικό Hello.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι δυο τους συνεργάζονται γι άλλη μία φορά, αφού ο Καπουτζίδης γράφει τα κείμενα στη μουσική παράσταση που θα κάνει στο Γκάζι ο Αγγέλου. Και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έπειτα από τόσα χρόνια τον αγαπώ πολύ».