Γάμος στα μαύρα για τη Σάνεν Ντόχερτι

17.10.2011
Τρίτο στεφάνι για την τηλεοπτική Μπρέντα Γουόλς (Βrend Walsh) της μεγάλης επιτυχίας των '80s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".


Τρίτο στεφάνι για την τηλεοπτική Μπρέντα Γουόλς (Βrend Walsh) της μεγάλης επιτυχίας των '80s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) σε μια λαμπερή τελετή στην παραλία του Μαλιμπού.

Η 40χρονη Ντόχερτι είναι ζευγάρι με τον φωτογράφο διασημοτήτων στο επάγγελμα, Ισβαριένκο, εδώ και δύο χρόνια και αντάλλαξαν τους όρκους τους ενώπιων 120 καλεσμένων.

Ήταν μια απλή αλλά πολύ κομψή τελετή σε εξωτερικό χώρο όπου το κυρίαρχο χρώμα ήταν –παραδόξως- το μαύρο! Η νεόνυμφοι είχαν ζητήσει αυστηρό dress code από τους καλεσμένους ενώ ακόμη και τα παρανυμφάκια φορούσαν μαύρα φορεματάκια.

Η νύφη είχε τα μαλλιά της λυμένα στους ώμους και φορούσε ένα εντυπωσιακό στράπλες νυφικό με μια μαύρη (φυσικά) κορδέλα κάτω από το στήθος. Πάλι καλά που δεν φόρεσε μαύρο νυφικό, όπως είχε κάνει και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sara Jessica Parker).

Όλη η τελετή κινηματογραφήθηκε για την εκπομπή ριάλιτι του ζευγαριού στο κανάλι WeTV.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Σάνεν υπήρξε παντρεμένη για έναν χρόνο με τον ηθοποιό Άσλεϊ Χάμιλτον (Ashley Hamilton) και για έναν ακόμη με τον Ρικ Σάλομον (Rick Salomon). Και σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι το όνομα… ναι. Πρόκειται για τον παρτενέρ της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) στη σεξοταινία που την έκανε διάσημη.

Ζωή Κίττα

Κάνε LIKE στο WOMENONLY.GR