Η Λόχαν απεβλήθη και από το νεκροτομείο!

21.10.2011
Δεν "παίζεται" η 24χρονη ηθοποιός, η οποία δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να συμμορφωθεί –επί της ουσίας- με τους κανόνες.


Δεν "παίζεται" η 24χρονη ηθοποιός, η οποία δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να συμμορφωθεί –επί της ουσίας- με τους κανόνες.

Η δικαστής Στέφανι Σότνερ (Stephanie Sautner) υποχρέωσε τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) να συνεχίσει την κοινωνική εργασία που της είχε επιβληθεί από το δικαστήριο αλλά κάποια στιγμή διέκοψε από μόνη της, στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες.

Εκείνη χαμήλωσε το κεφάλι και είπε ότι θα το κάνει, αλλά τελικά, όπως προκύπτει σήμερα… κάπου σκάλωσε το πράγμα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο "Cover Media" την περίμεναν σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο τη Λίντσεϊ αλλά εκείνη… πουθενά.

Όταν τελικά έφτασε ύστερα από 20 λεπτά –ή 40 σύμφωνα με την Daily Mail- οι υπεύθυνοι δεν τη δέχτηκαν και την έδιωξαν από τον χώρο. Μάλιστα, ο βοηθός αρχηγός ιατροδικαστής, Εντ Γουίντερ (Ed Winter) εκδήλωσε ανοιχτά την ανησυχία του σχετικά με το κατά πόσο θα μπορέσει η Λόχαν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

"Η κυρία Λόχαν θα πρέπει να έχει άδεια από τον τομέα επιτήρησης ή από τη δικαστή αν θέλει να ξαναέρθει εδώ", δήλωσε στο RadarOnline ο Γουίντερ τονίζοντας ότι εκείνον δεν τον είχε ενημερώσει κανείς για τον "νέο γύρο" τιμωρίας της νεαρής ηθοποιού.

Κατά τα άλλα, η Λίντσεϊ αναμένεται σήμερα να ξεκινήσει μια ακόμη σειρά συνεδρίες με ψυχολόγο. "Με όλο το στρες και την πίεση των δύο τελευταίων ημερών, δεν έχω νιώσει ποτέ τόση χαρά που ξεκινάω ψυχοθεραπεία", έγραψε στο Twitter της η Λόχαν.

"Αν η φυλακή σήμαινε κάτι στην πολιτεία της Καλιφόρνια, ίσως να το σκεφτόμουν" δήλωσε στη χθεσινή δίκη η δικαστής Σότνερ, η οποία όμως γνωρίζει καλά, ότι τις προηγούμενες τέσσερις φορές που η Λόχαν καταδικάστηκε σε φυλάκιση, το αποτέλεσμα ήταν να βγει αμέσως έξω, λόγω υπερπληθυσμού.

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr