Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για κλοπές!

03.11.2011
Άφωνη έχει μείνει η showbiz από την από την αποκάλυψη ότι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γλυφάδας και από το μαγαζί του έχουν περάσει κι έχουν ντυθεί λαμπερά ονόματα

Άφωνη έχει μείνει η showbiz από την από την αποκάλυψη ότι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γλυφάδας και από το μαγαζί του έχουν περάσει κι έχουν ντυθεί λαμπερά ονόματα, συνελήφθη για κλοπές! Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι έχει διαπράξει 25 ληστείες!!!

Ο 44χρονος επιχειρηματίας υπήρξε στο παρελθόν και τραγουδιστής, έχοντας περάσει από μεγάλες πίστες της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, όμως, τα παράτησε και άνοιξε κατάστημα επώνυμων ρούχων στην Γλυφάδα, το οποίο πήγαινε πολύ καλά. Πελάτες του υπήρξαν λαμπερά ονόματα της showbiz, με τους οποίους ο επιχειρηματίας και πρώην τραγουδιστής συνήθιζε να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η κρίση χτύπησε το μαγαζί του και οι δουλειές έπεσαν κατακόρυφα. Τα έξοδα μεγάλωναν και ο ίδιος ως φαίνεται βρήκε λύση στο πρόβλημα, διαπράττοντας... ληστείες!