Ο γιος της Αλεξίου ερωτευμένος με την Shaya!

10.11.2011
Έναν μεγάλο έρωτα ζουν τα τελευταία δύο χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου και η Shaya. Οι δυο νέοι είναι χαμηλών τόνων κι έτσι αυτά τα δύο χρόνια αποφεύγουν κάθε κοσμική έξοδο

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν τα τελευταία δύο χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου και η Shaya. Οι δυο νέοι είναι χαμηλών τόνων κι έτσι αυτά τα δύο χρόνια αποφεύγουν κάθε κοσμική έξοδο και τυμπανοκρουσία αναφορικά με τη σχέση τους. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao, Θεοφίλου και Shaya γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος.

Ο γιος της Αλεξίου στο πρόσωπο της ανερχόμενης τραγουδίστριας βρήκε τη «μούσα» του για τη νέα δισκογραφική εταιρεία που δημιούργησε, ενώ η Shaya τον άνθρωπο που πίστεψε στο ταλέντο της και την βοήθησε να το ξεδιπλώσει. Εξάλλου, η νεαρή τραγουδίστρια ανήκει στο δυναμικό της My Group. Όσο για την διάσημη μητέρα του Μάνου; Όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα στη σχέση αυτή, αλλά είναι ενθουσιασμένη που ο γιος της είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, συμπαθεί πολύ την Shaya και οι δύο γυναίκες έδεσαν από την πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας τους.