Ο Λάτσιος και το μυστήριο με την μελαχρινή συνοδό!

14.11.2011
Ο Γιάννης Λάτσιος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Στα τέλη του καλοκαιριού τον είχαμε αφήσει με ένα μεγάλο ερωτηματικό, αν δηλαδή στη ζωή του είχε μπει αιθέρια ξανθιά ύπαρξη, ηθοποιός στο επάγγελμα.

Ο Γιάννης Λάτσιος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Στα τέλη του καλοκαιριού τον είχαμε αφήσει με ένα μεγάλο ερωτηματικό, αν δηλαδή στη ζωή του είχε μπει αιθέρια ξανθιά ύπαρξη, ηθοποιός στο επάγγελμα. Και νεαρής ηλιακής, μην ξεχνιόμαστε. Τώρα, που χειμώνιασε και σιγά σιγά ανοίγουν το ένα μετά το άλλο νυχτερινό κέντρο, ο Λάτσιος επιστρέφει δριμύτερος και πρώτο τραπέζι πίστα.

Κι εννοείται, όχι ασυνόδευτος. Που λες, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 πήγε στην πρεμιέρα της κουμπάρας του, Νατάσσας Θεοδωρίδου με την Μαρινέλλα και μπορεί στο ίδιο τραπέζι με εκείνον να καθόταν η Έλενα Παπαρίζου, όμως, τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στον ex της Μενεγάκη. Και την αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη που καθόταν δίπλα του το βράδυ εκείνο.

Οι θαμώνες του κέντρου είχαν στραβολαιμιάσει για να τους παρατηρούν, διότι το κουτσομπολιό είναι πάνω απ’ όλα κι έπρεπε οι άνθρωποι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Τσάμπα, το πλέρωσαν το μπουκάλι με το ξηροκάρπι εν καιρώ οικονομικής κρίσης; Αλλά φευ συμπέρασμα δεν έβγαλαν, διότι ο Λάτσιος είναι... μυστήριο τρένο. Αν και δίπλα του είχε το αιθέριο μελανούρι, έδειχνε απορροφημένος στο κινητό του. Στο ένα χέρι το τσιγάρο, στο άλλο το I phone, έστελνε μηνύματα όλο το βράδυ! Χμ.