"Η Πίπα δεν είναι κορίτσι για σπίτι"

14.11.2011
Και ναι, είναι γεγονός: η πιο περιζήτητη εργένισσα του κόσμου έφαγε… χυλόπιτα. Το θέμα όμως είναι το γιατί.


Και ναι, είναι γεγονός: η πιο περιζήτητη εργένισσα του κόσμου έφαγε… χυλόπιτα. Το θέμα όμως είναι το γιατί.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) και ο επίσημος αγαπημένος της, Άλεξ Λούντον (Alex Loudon) χώρισαν και αντίθετα με αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, η απόφαση δεν ήταν δική της!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "The Mail on Sunday" ο 31ός ετών πρώην αθλητής του κρίκετ ήταν εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στον ενάμιση χρόνο δεσμό του με τη μικρότερη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, φίλοι του Άλεξ υποστηρίζουν ότι εκείνος δεν άντεχε πια το "τσίρκο" που ακολουθούσε την Πίπα όπου και αν πήγαιναν, παρόλο που "τη λάτρευε".

Αντίθετα φαίνεται ότι αυτή την "προσοχή" που ο Λούντον απεχθανόταν, η Μίντλετον έμοιαζε να την απολαμβάνει και να την αποζητά.

Όσο για τη σχέση με τη βασιλική οικογένεια, φίλοι της οικογένειας Λούντον υποστηρίζουν ότι "ναι μεν, αλλά", υπογραμμίζοντας ότι "η Πίπα δεν μπορεί να αποφύγει να δείχνει χυδαία".

Ο Άλεξ προέρχεται από μια πολύ εύπορη οικογένεια με μεγάλη ιστορία η οποία κρατά πάντα χαμηλούς τόνους –προφανώς μην έχοντας ανάγκη για το αντίθετο- οι οποίοι αποφεύγουν επιμελώς την όποια έκθεση σε δημοσιότητα.

Φαίνεται πως οι γονείς του Άλεξ δεν αντιτάχθηκαν από την αρχή στο ειδύλλιο, όμως ήταν σίγουροι ότι δεν θα είχε κανένα μέλλον.

"Οι γονείς του Άλεξ θεωρούν την Πίπα πολύ γλυκιά και συμπαθητική, αλλά δεν την είδαν ποτέ σαν κορίτσι για σπίτι", υποστηρίζουν φίλοι της οικογένειας οι οποίοι θεωρούσαν το τέλος της σχέσης απλά… θέμα χρόνου.

Από τη πλευρά της, η Φιλίπα –όπως είναι το βαφτιστικό της νεαρής Μίντλετον- δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη και φέρεται απαρηγόρητη.

"Είχε χαρεί τόσο όταν ο Άλεξ της έδωσε κλειδί του σπιτιού του, που τώρα έχει πέσει από τα σύννεφα", μεταφέρουν φίλοι της Πίπα συμπληρώνοντας ότι η Κέιτ (Kate) προσπαθεί όσο μπορεί να συμπαρασταθεί στην αδελφή της.

Ζωή Κίττα