Επανεκκίνηση για δύο!

14.11.2011
Παρά τα προβλήματα εκείνης στο Alter και το δημιουργικό άγχος εκείνου λόγω επιστροφής στα μουσικά δρώμενα, δείχνουν να παραμένουν ψύχραιμοι!

Ευδιαθετοι, χαλαροί και χωρίς προσπάθεια να κρυφτούν από τον φωτογραφικό φακό, ο συνθέτης και η παρουσιάστρια παρακολούθησαν το πρόγραμμα γνωστής μουσικής σκηνής έχοντας στην παρέα τους τον Μπάμπη Στόκα. Οι τρεις τους από το προηγούμενο καλοκαίρι κάνουν στενή παρέα, αφού στην Καλαμάτα, όπου έχει εξοχικό και το μέλος των Πυξ Λαξ, βρίσκονταν σχεδόν καθημερινά.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας στις σπάνιες εξόδους τους προτιμούν αποκλειστικά τις μουσικές σκηνές. Η παρουσιάστρια μάλλον θα αναγκαστεί να βγαίνει περισσότερο καθώς από τις 25 Νοεμβρίου ξεκινούν τα live του συζύγου στην «Αρχιτεκτονική». «Θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί το συγκεκριμένο στέκι τού ταιριάζει απόλυτα και του έχει λείψει η ζωντανή επαφή με το κοινό», αναφέρει στο «ΤV Εθνος» φίλος του μουσικοσυνθέτη.

H live επιστροφή δεν είναι το μόνο νέο project του Νίκου Καρβέλα. Επειτα από πολλά χρόνια θα συνεργαστεί ξανά με τον Λάμπη Λιβιεράτο γράφοντάς του τραγούδια και έχοντας την παραγωγή του νέου του CD, ενώ θα συμπράξει και με τη Μυρτώ Κοντοβά για το νέο άλμπουμ Αννας Βίσση. Το πρώτο τραγούδι είναι ήδη έτοιμο και πρόκειται για μια άκρως ερωτική μπαλάντα που πριν τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει να παίζει στα ραδιόφωνα.

Ιδιαίτερα χαλαρή παρά τα σοβαρά προβλήματα του Alter είναι η Αννίτα Πάνια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει δεχθεί πρόταση, όπως και οι περισσότεροι τηλεαστέρες του σταθμού (Χαρδαβέλλας, Τριανταφυλλόπουλος, Αυτιάς, Νικολούλη, Παυλόπουλος κ.λπ.) να μετακομίσει στο Channel 9 του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Η μετακίνηση θα εξαρτηθεί ίσως και μέσα στην εβδομάδα καθώς η κατάσταση στο κανάλι του Μπουρναζίου έχει πλέον περιέλθει σε οριακό σημείο.

Δαιμόνες ξανά!
20 χρόνια μετά το πρώτο τους ανέβασμα, οι «Δαίμονες» επιστρέφουν. Βίσση- Καρβέλας, σίγουροι πως η ροκ όπερά τους θα βρει ξανά τη μέγιστη ανταπόκριση στο κοινό, έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της παράστασης. Πιθανός σκηνοθέτης ο Γιάννης Κακλέας.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ