Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τζορτζ Μάικλ

23.12.2011
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα τον 48χρονο τραγουδιστή ανήκει πια στο παρελθόν.


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα τον 48χρονο τραγουδιστή ανήκει πια στο παρελθόν.

Όμως μεταδίδουν σήμερα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, σήμερα το πρωί ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) βγήκε από το νοσοκομείο της Βιέννης όπου νοσηλευόταν, εξασθενημένος μεν, υγιής και χαρούμενος δε.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο AKH, όπου διαγνώστηκε με πνευμονία ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να περάσει στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπήρξε υποτροπή της κατάστασής του.

Παρά το γεγονός ότι επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, πληροφορίες θέλουν τον Μάικλ να έχει μεταφερθεί με νοσοκομειακό στο αεροδρόμιο, γεγονός που εντείνει τη θεωρία ότι πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα για την Αγγλία.

Η ασθένεια του ποπ σταρ προέκυψε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο "Symphonica" όταν εκείνος βρισκόταν στην Αυστρία. Οι γιατροί τον συμβούλεψαν να κάνει "ένα μεγάλο διάλλειμα" από τη δουλειά του ώστε να αναρρώσει πλήρως, οπότε δεν είναι γνωστό πως και αν ολοκληρωθεί η τουρνέ.

Κατά τα άλλα –και λόγω των ημερών- στο βίντεο που ακολουθεί ας γυρίσουμε πίσω στο 1984, όταν ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ τραγουδούσαν ως "Wham" το διάσημο "Last Christmas".

Ζωή Κίττα