Τέιλορ Λότνερ: χαμός με το gay εξώφυλλο στο People

28.12.2011
Ένα εξώφυλλο- προϊόν photoshop ήταν αρκετό για να δημιουργήσει ένα όργιο φημολογίας σχετικά με τον ανδρισμό και την εν γένει σεξουαλικότητα του Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner).

Ένα εξώφυλλο- προϊόν photoshop ήταν αρκετό για να δημιουργήσει ένα όργιο φημολογίας σχετικά με τον ανδρισμό και την εν γένει σεξουαλικότητα του Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner).

Το καυτό λυκάκι του Twilight που έχει κολάσει τις γυναίκες ολόκληρου του πλανήτη με τους σμιλεμένους του κοιλιακούς, βγαίνει παντού για να διαψεύσει το υποτιθέμενο εξώφυλλο του περιοδικού People που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιανουαρίου 2012 και πυ υποτίθεται πως είχε διαρρεύσει.

Σε αυτό ο 19χρονος Λότνερ ποζάρει περιχαρής ενώ ο τίτλος που τον χαρακτηρίζει είναι "Out & Proud" δηλαδή "Περήφανος και Gay" ενώ υποτίθεται πως στο εξώφυλλο βλέπουμε και τις εξής φράσεις:

''Νιώθω πιο ελεύθερος και ευτυχισμένος από ποτέ - Κουρασμένος από την φημολογία για τη σεξουαλικότητά του, ο σταρ του Twilight μιλά για την απόφασή του να αποκαλύψει την ομοφυλοφιλία του''.

Φυσικά, εκπρόσωποι του περιοδικού People έσπευσαν να διαψεύσουν το δημοσίευμα και να διευκρινίσουν πως το εξώφυλλο είναι προϊόν απάτης και 100% ψεύτικο. Η εκπρόσωπος του περιοδικού Τζούλι Φάριν (Julie Farin) το αποκάλεσε μάλιστα κακό αστείο που ξεκίνησε από το Twitter.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την πάτησαν με το ψεύτικο εξώφυλλο και έδωσαν συγχαρητήρια στον Λότνερ για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του επιλογές.

Ο Λότνερ είχε διαψεύσει τις φήμες περί ομοφυλοφιλίας σε συνέντευξη που έδωσε το Νοέμβριο στο περιοδικό ''GQ'' της Αυστραλίας.

Το σέξι λυκάκι είχε στο παρελθόν συνάψει δεσμό με την ηθοποιό Λίλι Κόλινς (Lily Collins) και την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift).

Κατερίνα Π.