Απόπειρα αυτοκτονίας για τη Χέδερ Λοκλίαρ;

13.01.2012
Δύσκολες ώρες περνά η 50χρονη ηθοποιός η οποία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο "από φόβο μήπως κάνει κακό στον εαυτό της".

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ένας φίλος της Χέδερ Λοκλίαρ (Heather Locklear) κάλεσε χθες ασθενοφόρο ανησυχώντας για τη σωματική και ψυχική κατάσταση της ηθοποιού.

Πληροφορίες του RadarOnline.com θέλουν τη Λοκλίαρ να έχει πιει τον… Βόσπορο μαζί με συνταγογραφημένα φάρμακα και να "έχει χάσει τον κόσμο της".

Φαίνεται ότι η 50χρονη ηθοποιός δεν μπορεί να ξεπεράσει τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Τζακ Βάγκνερ (Jack Wagner) και έχει χάσει τελείως τον έλεγχο.

"Ο άνθρωπος που κάλεσε το ασθενοφόρο φοβόταν ότι η Χέδερ θα έκανε κακό στον εαυτό της", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline.com, συμπληρώνοντας ότι η Χέδερ δεν μπορεί να χειριστεί τα πάνω και τα κάτω στη σχέση της με τον Τζακ.

Το ζευγάρι ακύρωσε τον αρραβώνα τον περασμένο Νοέμβριο, τρεις μόλις μήνες μετά την ανακοίνωσή του (!) και από τότε η σχέση τους υπήρξε ασταθής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η ιατρική ομάδα που έφτασε στο σπίτι της ηθοποιού προσπάθησε πάνω από μία ώρα για να πείσει την μεθυσμένη Λοκλίαρ να τους ακολουθήσει στο νοσοκομείο. "Ήταν εκτός εαυτού και δεν καταλάβαινε τι έκανε και τι ελεγε", μεταφέρουν οι πηγές.

Πάντως, παρότι επίσημα από τον εκπρόσωπο της ηθοποιού δεν υπήρξε το παραμικρό σχόλιο, τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο είναι ευχάριστα και αφορούν στη σημαντική βελτίωση της υγείας της Χέδερ.

"Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και θα γίνει τελείως καλά", δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το "Los Robles Hospital & Medical Center" οι γονείς της ηθοποιού, Μπιλ (Bill) και Νταϊάν Λοκλίαρ (Diane Locklear). Περαστικά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα