Η Τζένιφερ Λόπεζ χαρτζιλικώνει τον καλό της

16.01.2012
Μεγάλη "κουβαρντού" μας προέκυψε η Jlo αφού σύμφωνα με πληροφορίες φροντίζει ώστε το αγόρι της να μην μένει από… ρευστό!

Όπως μεταδίδει σήμερα το περιοδικό "Star" η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) "κόβει βδομαδιάτικο" στον 24χρονο αγαπημένο της γιατί τον θέλει "οικονομικά ανεξάρτητο".

Και πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν την 42χρονη σταρ να δίνει στον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) το ποσό των $10.000 (σχεδόν €7.900) κάθε επτά μέρες, έτσι… για τα έξοδά του!

"Η Τζεν φροντίζει ιδιαίτερα τον Κάσπερ. Δεν της άρεσε που κάθε φορά έπρεπε να βγάζει εκείνη την κάρτα της στα εστιατόρια που πήγαιναν, ενώ το ότι χρειάστηκε να του δανείσει χρήματα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα –ακόμη και για το δικό της- την τρέλανε", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, εξηγώντας πως οδηγήθηκε η Τζένιφερ στη λύση του "χαρτζιλικιού". Όσο για το ποσό; Ε, τα δέκα χιλιαρικάκια της φάνηκαν "ένα ωραιότατο στρογγυλό ποσό". Σωστή…

Από την άλλη πλευρά, σκεφτείτε τον Κάσπερ, ο οποίος χορεύει σε κλαμπ του Λος Άντζελες έναντι του ποσού των $250 (σχεδόν €200) τη βραδιά. Άμαθος, από τη χλιδάτη ζωή της νέας του αγαπημένης, αλλά όπως φαίνεται… τα "παίρνει" γρήγορα το παιδί!

Κατά τα άλλα, ο Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) δεν φαίνεται και τόσο χαρούμενος από το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του "πετάει" έτσι τα χρήματά της, αλλά από την άλλη πλευρά… "δικά της είναι και ας τα κάνει ό,τι θέλει"!

Βέβαια, παρά τα όσα λένε οι κακές γλώσσες που θέλουν τους πρώην συζύγους σκοτωμένους μεταξύ τους, η Τζεν και ο Μαρκ έκαναν χθες μια εμφάνιση που έκλεισε τα στόματα –και άνοιξε άλλα, βέβαια!

Οι διάσημοι τραγουδιστές μπορεί να έχουν χωρίσει, συνεχίζουν όμως να παραμένουν συνεργάτες και μάλιστα σε φάση "προώθησης της νέας τους κοινής δουλειάς". Γεγονός που σε απλές λέξεις μεταφράζεται σε "κάνε τον χαζό"!

Το πρώην ζεύγος εμφανίστηκε σε εκδήλωση στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια για να προωθήσουν το νέο τους κοινό πρότζεκτ, που δεν είναι άλλο από το τάλεντ σόου "Q'Viva: The Chosen". Εκεί, η Λόπεζ και ο Άντονι περπάτησαν πιασμένοι χέρι χέρι, ενώ πόζαραν αγκαλίτσα, χαμογελώντας σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα. Αυτό θα πει πολιτισμός…

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ του τάλεντ σόου που σκοπό έχει να εντοπίσει ξεχωριστούς ανθρώπους, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τη Λατινική Αμερική.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα