Φυγάδευσαν τον Πανταζή από κρουαζερόπλοιο!

16.01.2012
Σκηνές... Λας Βέγκας, μη σου πω και.... CSI έζησε πρόσφατα ο Λευτέρης Πανταζής σε κρουαζερόπλοιο στην Αυστραλία. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τέσσερις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας από το Σίδνεϊ,

Σκηνές... Λας Βέγκας, μη σου πω και.... CSI έζησε πρόσφατα ο Λευτέρης Πανταζής σε κρουαζερόπλοιο στην Αυστραλία. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τέσσερις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας από το Σίδνεϊ, στη Νέα Καληδονία και τη Νουμέα, αποκλειστικά για Έλληνες και Κύπριους ομογενείς.

Έλα, όμως, που την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας συνέβη Το τρομερό περιστατικό, όπου ο ΛΕΠΑ φυγαδεύτηκε από τους επιβάτες προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη από την ασφάλεια. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Η ιστορία, που λες. την οποία αποκάλυψε η ελληνόφωνη εφημερίδα του Σίδνεϊ, «Ο Κόσμος» κι επιβεβαίωσε ο ίδιος στην Espresso, έχει ως εξής:

Την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας είπε με τον μάνατζέρ του και κάποιους φίλους του επιχειρηματίες να χαλαρώσουν παίζοντας χαρτιά. Και το «χαλάρωμα» πήγαινε μούρλια για τον ΛΕΠΑ, αφού κέρδιζε. Γιατί μπορεί να πόνταραν κάθε φορά από 10 ευρώ, όμως φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι και μέχρι τη στιγμή που μπούκαρε η ασφάλεια, ο αοιδός κέρδιζε 1.800 ευρώ!!!

Όπως το διάβασες. Μπούκαραν τέσσερα μέλη της ασφάλειας και τους είπαν ότι παίζουν χαρτιά παράνομα, αφού ο μόνος χώρος που μπορούν να παίξουν με χρήματα είναι το καζίνο του πλοίου. Μάλιστα τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να τους συλλάβουν.

Ωιμέ. Αλλά η ασφάλεια δεν έχει ιδέα από την... ελληνική αλληλεγγύη, αφού οι Έλληνες επιβάτες έσπευσαν να φυγαδεύσουν τον ΛεΠα από την έξοδο κινδύνου της αίθουσας για να μην τον πιάσουν. Και τα κατάφεραν.

«Αμέσως μετά τα τελευταία live, σε αίθουσα ειδική για χαρτιά, έτσι για να περάσει η ώρα, παίζαμε με άλλα δέκα άτομα ένα είδος κουμ καν που παίζουν στην Αυστραλία και το λένε “γύφτικο”. Ωστόσο, το τονίζω, ότι πουθενά στην αίθουσα δεν έγραφε απαγορεύεται να παίζεις με χρήματα. Εμείς κάναμε την πλάκα μας αμέριμνοι. Άλλωστε παίζαμε δέκα ευρώ την παρτίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Espresso ο Πανταζής, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τις απίστευτες σκηνές που έζησε.