Η Βικτόρια Μπέκαμ νοσταλγεί την πατρίδα της

16.01.2012
Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Bekcham) να διάλεξε τελικά να μείνει στο Λος Άντζελες για χάρη της οικογένειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αγαπημένη του σύζυγος είναι ευτυχισμένη με την απόφασή του.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) "δεν μιλιέται" αυτό τον καιρό και δεν βλέπει την ώρα να πάει πίσω στην πατρίδα.

Ο Ντέιβιντ ήταν σχεδόν έτοιμος να πάρει την οικογένεια και να επιστρέψει στη Γηραιά Αλβιόνα –και συγκεκριμένα στη Γαλλία- σκεπτόμενος θετικά την πρόταση που του είχε κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι οι Μπέκαμ ήταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα πως ύστερα από τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ θα βρισκόταν ξανά τόσο κοντά στην αγαπημένη τους Αγγλία.

Όμως, ύστερα από επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Παρισιού, μάθαμε ότι τελικά ο Μπεκς αρνήθηκε την πρόταση "ζυγίζοντας το καλύτερο για την οικογένειά του" αποφασίζοντας να μην ταράξει την καθημερινότητα τους που τόσο έχει ρυθμιστεί στο Λος Άντζελες.

Αλίμονο! Μπορεί ο Ντέιβιντ να είχε καλές προθέσεις, όμως φαίνεται ότι δεν υπολόγισε καλά τις διαθέσεις της 37χρονης συζύγου, η οποία τυγχάνει και τεσσάρων μηνών μικρομάνα…

Βικτόρια έχει νοσταλγήσει πολύ την πατρίδα της, ειδικά από τότε που γέννησε τη μικρή Χάρπερ", αποκαλύπτει πηγή του βρετανικού περιοδικού "Closer", προσθέτοντας ότι παρά το γεγονός ότι η Πος λατρεύει τη ζωή της στις ΗΠΑ, η καρδιά της παραμένει πάντα στο Λονδίνο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα