Μαντόνα: "Με έχουν παρεξηγήσει"

18.01.2012
Ένα μεγάλο παράπονο εξέφρασε πρόσφατα η βασίλισσα της ποπ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο την… αντιλαμβάνονται όσοι δεν τη γνωρίζουν. Δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία…

Η Μαντόνα (Madonna) νιώθει ότι ο κόσμος "τρομάζει" από τη δύναμή της και τελικά την παρεξηγεί, όπως παραδέχτηκε η ίδια μιλώντας πρόσφατα στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Grazia".

"Όταν οι γυναίκες έχουν δύναμη που δεν γίνεται αντιληπτή, ο κόσμος νιώθει την ανάγκη να τις μειώνει", εξήγησε η 53χρονη σταρ υπογραμμίζοντας την πεποίθησή της ότι το κοινό πολύ συχνά παρεξηγεί τη δύναμή της και τρομάζει τόσο που δεν μπαίνει καν στον κόπο να τη γνωρίσει για να την κατανοήσει και καλύτερα…

Η διάσημη τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας και σκηνοθέτις υποστηρίζει ότι η δόξα είναι επακόλουθο των όσων κάνει αλλά δεν είναι σίγουρη για την πραγματική της αξία. Αντίθετα… προειδοποιεί!

"Ενδιαφέρομαι για τη φήμη, αλλά με ανησυχεί κιόλας. Έχει τα συν αλλά και τα πλην της και νομίζω ότι παρόλο που ο καθένας θέλει ένα κομμάτι της θα πρέπει να φανεί έξυπνος και να αντιληφθεί τις παγίδες της και να τις προσπεράσει", ομολογεί η Μαντόνα, η οποία βραβεύτηκε με τη φετινή Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι της με τίτλο "Masterpiece" (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί, μαζί με σκηνές από την ταινία "W. E." όπου ακούγεται και το οποίο έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Μαντόνα).

Κατά τα άλλα, η σταρ, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με τον κατά πολύ νεότερό της, χορευτή Μπραχίμ Ζαϊμπάτ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, τονίζοντας ότι έχοντας μεγαλώσει με τον μύθο του "ιππότη με την αστραφτερή πανοπλία"... ακόμη τον περιμένει!