Άλλα δύο χρόνια στην εξορία η Βικτόρια

19.01.2012
Οριστικό τέλος στα σενάρια για το τι θα κάνει τελικά η διάσημη οικογένεια Μπέκαμ δίνει η απόφαση που πήρε ο πάτερ φαμίλιας. Όμως, η Πος, τι έχει να πει;

Το συμβόλαιο του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 και από εκείνη τη στιγμή, υπήρξαν διάφορες εικασίες σχετικά με τον δρόμο που θα ακολουθήσει στη συνέχεια ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Οι πιο πολλές πληροφορίες ήθελαν τους Μπέκαμ να μετακομίζουν στο Παρίσι αφού ο Ντέιβιντ υποτίθεται ότι ήταν έτοιμος να αποδεχτεί πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Εξάλλου η βούληση της οικογένειας να βρεθεί όσο πιο κοντά γίνεται στη μαμά πατρίδα Αγγλία είναι γνωστή τοις πάσι.

Όμως, τελικά και κατόπιν "ωρίμου σκέψεως" ο Ντέιβιντ αποφάσισε ότι δεν θα το κάνει αυτό στη φαμελιά του, ιδιαίτερα στα παιδιά του, που φαίνεται πως έχουν τόσο δεχτεί την αμερικανική καθημερινότητά τους που κάθε αλλαγή θα ήταν προβληματική.

Έτσι, ο κύβος ερρίφθη και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του, ο 36χρονος άσσος του ποδοσφαίρου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Γκάλαξι για ακόμη δύο χρόνια.

"Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση για μένα. Είχα πολλές προτάσεις από διάφορους συλλόγους από όλο τον κόσμο, αλλά ακόμη θέλω πολύ να παίζω στην Αμερική και να κερδίζω κύπελλα με τους Γκάλαξι. Είδα από πρώτο χέρι πόσο δημοφιλές είναι το ποδόσφαιρο εδώ στις ΗΠΑ και θέλω πολύ να βοηθήσω να αναπτυχθεί", δήλωσε επίσημα ο Ντέιβιντ συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι απίστευτα χαρούμενοι και τακτοποιημένοι στην Αμερική, ενώ τόνισε πως ανυπομονούν να περάσουν κι άλλα χρόνια εκεί.

Τώρα, το αν η αγαπημένη του σύζυγος, Βικτόρια (Victoria) συμμερίζεται τα συναισθήματά τους δεν είναι βέβαιο καθώς φήμες θέλουν την 36χρονη σχεδιάστρια μόδας να ανυπομονεί για επιστέψει στην πατρίδα.

Τα σχέδια της Πος, πάντως θα καθυστερήσουν λίγο και εκείνη θα χρειαστεί να αρκεστεί στα τακτικά ταξιδάκια, αν και με… τέσσερα παιδιά και τόσες υποχρεώσεις δεν θα είναι εύκολο!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα