Ελένη - Λάτσιος: Ξανά μαζί

15.02.2012
Νέα κοινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο είχαμε πριν λίγες μέρες και μη βιαστείς να πάρεις λαμπάδα. Το τάμα σου να ξανασμίξει το πρώην ζεύγος, έπιασε... εν μέρει. Γιατί μπορεί οι δυο τους να είχαν

Νέα κοινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο είχαμε πριν λίγες μέρες και μη βιαστείς να πάρεις λαμπάδα. Το τάμα σου να ξανασμίξει το πρώην ζεύγος, έπιασε... εν μέρει. Γιατί μπορεί οι δυο τους να είχαν νέα συνάντηση μέσα σε λίγους μήνες, όμως και πάλι έγινε με αφορμή τα παιδιά τους. Γιατί, αν κι έχουν χωρίσει κι επίσημα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, τα τρία τους παιδιά παραμένουν η μόνη προτεραιότητα τους και για χάρη αυτών έχουν άριστες σχέσεις.

Τόσο άριστες, που αυτή την εβδομάδα βλέπουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών το Λενιώ να ποζάρει με χάρη (και να μας πλημμυρίζει με αναμνήσεις, το παραδεχόμαστε) δίπλα στον Γιάννη. Λάτσιος και Μενεγάκη βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή, στον Ιππικό Όμιλο του Αμαρουσίου για να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης τους, Λάουρας σε ένα αποκριάτικο πάρτι.

Στολή η Ελένη δεν φόρεσε, αλλά επηρεασμένη από τη μέρα έβαλε δύο φούξιες κεραιούλες στο κεφάλι, όπου την βλέπεις και θέλεις να πιάσεις την... μελισσούλα Ο Λάτσιος, πάλι, σκέτο... trend-ουλο αγόρι. Με την μοντέρνα τζινιά, το πολύχρωμο κασκόλ, το trendy μπουφάν. Φιγουρίνι σωστό.

Όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα, τα παιδιά τους χάρηκαν που είδαν τους γονείς τους ξανά μαζί....