Ώρες αγωνίας για την Σμαράγδα Καρύδη

15.02.2012
Δύσκολες ώρες περνά η Σμαράγδα Καρύδη, αφού ο πατέρας της Ντίνος θα υποβληθεί την Τετάρτη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ο γνωστός ηθοποιός, εδώ και καιρό,ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά του,

Δύσκολες ώρες περνά η Σμαράγδα Καρύδη, αφού ο πατέρας της Ντίνος θα υποβληθεί την Τετάρτη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ο γνωστός ηθοποιός, εδώ και καιρό, ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά του, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήθελε να πάει στο γιατρό παρά τις πιέσεις της κόρης του και της συζύγου, Τζούλιας.

Ωστόσο, οι πόνοι δεν υποχωρούσαν και το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Μάλιστα, μεταφέρθηκε από την Σμαράγδα με αιμορραγία Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όπου και οι γιατροί διέγνωσαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο έντερο.

«Πονούσα εδώ και πολύ καιρό στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας και είχα και κάποια άλλα συμπτώματα. Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε η γυναίκα μου και η κόρη μου με έφεραν στο νοσοκομείο», λέει ο γνωστός ηθοποιός στην Espresso. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα βγει νικητής από τη μάχη αυτή.

«Δεν έχω καμία αγωνία που πάω στο… μαχαίρι, είμαι γερό καρύδι. Θα μου αφαιρέσουν ένα κομμάτι εντέρου και θα το συνδέσουν με το υπόλοιπο. Θα με ναρκώσουν και ό, τι ήθελε προκύψει. Ελπίζω να ξυπνήσω μετά την εγχείρηση. Ότι θέλει ο Θεός που είναι πάνω από όλα και όλους», τονίζει χαρακτηριστικά.

Η Σμαράγδα έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και είναι λογικό με την περιπέτεια αυτή να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ωστόσο, παίρνει κουράγιο από τη δύναμη του γνωστού ηθοποιού, ενώ δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας της, Τζούλιας Αργυροπούλου.