Το οικογενειακό δράμα γνωστής ηθοποιού

16.02.2012
Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που πέρασε στην παιδική της ηλικία εξομολογήθηκε η Πέννυ Σταθάκη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε την αδελφή της όταν ήτα

Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που πέρασε στην παιδική της ηλικία εξομολογήθηκε η Πέννυ Σταθάκη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε την αδελφή της όταν ήταν 7 χρονών, ενώ το τραγικότερο της ιστορίας είναι ότι πέθανε δίπλα της. Μάλιστα οι δύο αδελφές είχαν μόλις ένα χρόνο διαφορά.


"Ήταν ένα χρόνο μικρότερη. Πέθανε δίπλα μου από υπερβολική αιμορραγία από τη μύτη της. Είχε καρκίνο. Οι γονείς την έφερναν πολύ συχνά στην Αθήνα προκειμένου να της κάνουν μεταγγίσεις και παρακεντήσεις στο Παίδων. Τότε οι γιατροί έκαναν ακόμα πειράματα στα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι" εξομολογήθηκε, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Πλημμύρησε από αίμα και ξεψύχησε στο μαξιλάρι δίπλα μου. Αυτό με σημάδεψε σε όλη μου τη ζωή. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που η μάνα αναζητούσε το χαμένο παιδί της για πολλά χρόνια, μέχρι να γεννήσει τα τρία αδέλφια μου και να επέλθει μια σχετική ισορροπία στην οικογένεια. Ενιωθα υπεύθυνη, επειδή ήμουν η μεγαλύτερη"