Είναι έγκυος η Σίσσυ Χρηστίδου;

22.02.2012
Κοίτα να δεις, που με αυτά και με άλλα κάθε εβδομάδα θα έχουμε να ασχολούμαστε με την Σίσσυ Χρηστίδου και τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τις φήμες χωρισμού

Κοίτα να δεις, που με αυτά και με άλλα κάθε εβδομάδα θα έχουμε να ασχολούμαστε με την Σίσσυ Χρηστίδου και τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τις φήμες χωρισμού και την κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Τούτη την εβδομάδα, το ζεύγος όχι μόνο δεν χωρίζει, αλλά... περιμένει και παιδί! Γιατί έτσι γίνονται τα σωστά τα πράγματα. Η κρίση φεύγει, το πουλί (ο πελαργός) έρχεται.

Για να καταλάβεις, τι έχει συμβεί. Την Τρίτη η Χρηστίδου φορούσε στην εκπομπή ένα ριχτό μαύρο στράπλες φόρεμα που άμα δεν το λες... τσουβάλι, το λες, ρούχο εγκυμοσύνης. Κάκιστη στιλιστικά επιλογή, που όμως άναψε φωτιές. Σε συνδυασμό με την ατάκα της απορημένης Αργυρώς.

Ήταν τη στιγμή που η Σίσσυ πήγε στην κουζίνα και όταν προσπάθησε να διορθώσει το ρούχο-τσουβάλι, η Αργυρώ γούρλωσε μάτι και κοιτάζοντας στην κοιλιά της παρουσιάστριας, ρώτησε: «Τι είναι αυτό εκεί πουλάκι μου;» Η Χρηστίδου δεν απάντησε και προχώρησε παρακάτω.

Ε αυτό ήταν. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης αμέσως φούντωσαν κι έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Έτσι, η Σίσσυ μέσα από το Twitter διέψευσε τις φήμες κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είναι έγκυος και δεν πρόκειται να βάλει ξανά τέτοιο ρούχο. «Αυτά είναι. Ποτέ ξανά αυτό το ρούχο λοιπόν! Στην πυρά!»