Ο Μπόμπι Μπράουν θα τα βγάλει όλα στη φόρα!

22.02.2012
Ο πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ Χιούστον φημολογείται ότι γράφει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την εκλιπούσα πρώην γυναίκα του, ενώ την ίδια στιγμή οι εχθροί του ισχυρίζονται οτι τα κάνει όλα για τα λεφτά.

Ο Μπόμπι Μπράουν φημολογείται ότι γράφει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την εκλιπούσα πρώην σύζυγο Γουίτνεϊ Χιούστον.

Η εφημερίδα The Huffington Post δημοσίευσε σήμερα ότι ο Μπράουν ίσως εκμεταλλευτεί το θάνατο της γυναίκας του γιατί χρειάζεται επειγόντως τα χρήματα.

Ο ίδιος έχει ένα βιβλίο έτοιμο από το 2008 αλλά επειδή είχε παρουσιαστεί λιγοστό ενδιαφέρον τότε, ο τόμος δεν εκδόθηκε ποτε...

Τώρα όμως, μετά το θάνατό της, η αγορά άλλαξε, το ενδιαφέρον και η περιέργεια έχει φουντώσει για το τι συνεβαινε πίσω από τις πόρτες του σπιτιού τους.

"Τώρα" δηλώνει η ίδια πηγή "ειναι ανάγκη για ένα ειλικρινές βιβλίο για τη ζωή της Γουίτνεϊ". Και αν ο Μπόμπι είχε υπογράψει συμφωνία απορρήτου πριν το γάμο τους, τώρα που η ίδια δε ζει, ίσως υπάρχει τρόπος να ξεπερστούν τέτοιου είδους νομικές λεπτομέρειες.

Οι εχθροί του δηλώνουν "τα κάνει όλα για τα λεφτά. Αυτος είναι ο άνθρωπος που έφυγε απο την κηδεία της γυναίκας του γιατί δεν του άρεσαν οι θέσεις. Και πήγε να εμφανιστεί σε live για να βγάλει λεφτά! Γι αυτό γίνονται όλα. Για το κέρδος που υπαρχει από πίσω! Γι αυτό θα βγάλει και βιβλίο τώρα."

Ε.Σ.