Ελένη Μενεγάκη: «Πέτρο κουράγιο»

22.02.2012
Την επιστολή – απολογισμό του Πέτρου Κωστόπουλου για τα όσα συμβαίνουν στην ΙΜΑΚΟ σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη. Συνεργάτης της διάβασε τον απολογισμό του Κωστόπουλου και η Ελένη τον παρακολουθούσε

Την επιστολή – απολογισμό του Πέτρου Κωστόπουλου για τα όσα συμβαίνουν στην ΙΜΑΚΟ σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη. Συνεργάτης της διάβασε τον απολογισμό του Κωστόπουλου και η Ελένη τον παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχη. Αφού τελείωσε η ανάγνωση, τον λόγο πηρε ο άλλος συνεργάτης, ο οποίος είναι εργαζόμενος και στην IMAKO.

Και αφού ολοκλήρωσε και ο συνεργάτης αυτός, το λόγο πήρε η Ελένη, η οποία χαμήλωσε και χρωμάτισε φωνή, πήρε το ύφος που ταιριάζει στην περίπτωση και ιδιαίτερα προβληματισμένη είπε τη δική της άποψη για την ιστορία. Εξάλλου, με το ζεύγος Κωστόπουλο – Μπαλατσινού τους συνέδεε κάποτε στενή φιλία, ενώ είναι και κουμπάροι:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ιδίως όταν είσαι σε μια ηλικία κοντά στα 60 να πρέπει να ξανά-ξεκινήσεις τη ζωή σου από την αρχή και να μην είσαι μόνος: Να έχεις δηλαδή μια οικογένεια πίσω σου, παιδιά, σύζυγο και βεβαίως και τόσες άλλες οικογένειες που δουλεύουν πίσω από αυτόν και περιμένουν και αυτές να ζήσουν και να προχωρήσουν την ζωή τους. Είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πραγματικά εύχομαι να μην συμβούν σε κανένα. Ένα πράγμα θα πω: Κουράγιο».