Βικτόρια Μπέκαμ: Μου αρέσει να ψωνίζω από το ίντερντετ

06.03.2012
Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε πρόσφατα η διάσημη πολύτεκνη μαμά σχετικά με τις στιλιστικές της συνήθειες… και όχι μόνο!

Μιλώντας στο περιοδικό "Madame Figaro" η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) ξεκαθάρισε μερικά από τα βασικά και απόλυτα "ναι και όχι" στη σχέση της με τη μόδα. Και κυρίως τα "όχι".

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας ήταν κάθετη στο ότι αποκλείεται ποτέ να τη δει κανείς ντυμένη και κάζουαλ αθλητικά ρούχα.

"Δεν πρόκειται να με δείτε ποτέ, δημόσια, με φόρμα. Ούτε και με μπότες Ugg. Τέτοια ρούχα φοράω μόνο στο σπίτι", ξεκαθάρισε σχεδόν με τρόμο η 37χρονη σταρ, τονίζοντας ότι αγαπάει τόσο πολύ τη μόδα που δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η φασιονίστα παραδέχτηκε ότι κάθε βράδυ, αφού βάλει τα παιδιά για ύπνο, της αρέσει να σερφάρει στο ίντερνετ τσεκάροντας νέα σχεδιάκια!

"Είμαι φανατική του Net-A-Porter.com και μόλις τα παιδιά πέφτουν για ύπνο, χαζεύω εκεί με τις ώρες. Μου αρέσει η ιδέα του να ψωνίζω με την ησυχία μου από το σπίτι και αν δεν μου κάνει... το επιστρέφω", συνέχισε η Βικτόρια, η οποία είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι με τον Ντέιβιντ (David) είναι… τζαμπατζήδες. Ότι δηλαδή, απολαμβάνουν τα δώρα που τους κάνουν από τις διάφορες εταιρείες παγκοσμίως. Αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα