Η Κέιτι Χολμς και ο Τομ Κρουζ... τρελάθηκαν!

06.03.2012
Γιατί ποιός είπε ότι οι διάσημοι δεν είναι και άνθρωποι; Που μάλιστα λατρεύουν να κάνουν και… πλακίτσα;


Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έφτασαν στο πάρτι του Vanity Fair και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί όπως άρμοζε σε σταρ του δικού τους μεγέθους.

Σε απόλυτη χρωματική αρμονία με τον 49χρονο Κρουζ, η 33χρονη ηθοποιός είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή τουαλέτα Elie Saab σε μπλε ναυτικό χρώμα ενώ στα μαλλιά ξεχώριζε το νέο της λουκ με τις μακριές αφέλειες που τόνιζε έχοντας όλα τα υπόλοιπα μαζεμένα σε χαλαρή αλογοουρά.

Μόλις όμως πέρασαν την πόρτα, το διάσημο ζεύγος άφησε τα… προσχήματα και αποφάσισε να διασκεδάσει.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Vanityfair.com και πάρθηκαν μέσα σε ειδικό φωτογραφικό θάλαμο, ο Τομ και η Κέιτι πόζαραν παίζοντας χαριτωμένα, κάνοντας τις πιο σαχλές γκριμάτσες που μπορούσαν να σκεφτούν.

Ρουφώντας τα μάγουλά τους και γελώντας με όλους τους πιθανούς τρόπους (!), το ζεύγος κατέληξε με ένα αστείο φιλί αποδεικνύοντας ότι η ζωή τους δεν είναι τόσο στημένη όσο μπορεί κανείς να φαντάζεται…

Ο Τομ και η Κέιτι υπήρξαν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους εκείνο το βράδυ, δείχνοντας να απολαμβάνουν πραγματικά τις ώρες χωρίς τη μονάκριβη κορούλα τους, Σούρι (Suri).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα