Αντέλ: Το σπίτι μου έχει φαντάσματα!

06.03.2012
Έξι βραβεία Γκράμι κέρδισε η ταλαντούχα τραγουδίστρια, αλλά όπως φαίνεται, ούτε αυτά δεν την κάνουν να νιώθει ασφαλής μέσα στο ίδιο της το σπίτι.


Όπως ανακοινώθηκε λίγο καιρό πριν, η Αντέλ (Adele) μετακόμισε σε ένα τεράστιο σπίτι στην εξοχή, το οποίο νοικιάζει σε ένα εξωφρενικό ποσό όσο καιρό ετοιμάζεται το δικό της.

Φαίνεται όμως ότι η 23χρονη τραγουδίστρια που "μεγαλοπιάστηκε" μετάνιωσε ήδη για την απόφασή της.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail" η Αντέλ ζήτησε από τη γυναίκα σωματοφύλακά της να μετακομίσει στο σπίτι μαζί της, παραχωρώντας της ένα από τα 10 αχρησιμοποίητα δωμάτια γιατί "φοβόταν να κοιμηθεί τα βράδια".

"Δεν την παλεύω να τριγυρίζω μόνη στο σπίτι. Τρέμω από τον φόβο", λέγεται ότι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της η Αντέλ και για έχει κάποιον μαζί της, προσέλαβε τη γυναίκα αυτή, που υπήρξε πρώην σοφέρ έναντι του ποσού των £100.000 τον χρόνο απλά και μόνο για να της… κάνει παρέα.

Η εξοχική κατοικία βρίσκεται στην εξοχή του Σάσεξ μέσα με μία έκταση 60 στρεμμάτων, αλλά τελικά δεν έφερε στην Αντέλ την ικανοποίηση που φανταζόταν όταν τη νοίκιαζε.

"Η Αντέλ ήταν ενθουσιασμένη όταν μετακόμιζε στο νέο σπίτι, αλλά τελικά δεν της 'βγήκε' όπως το περίμενε. Σήμερα πια είναι πεπεισμένη ότι είναι στοιχειωμένο", μεταφέρουν φίλοι της τραγουδίστριας η οποία λέγεται ότι δεν αντέχει τους πολλούς και διάφορους ήχους που ακούγονται από κάθε γωνιά του τεράστιου και άδειου σπιτιού.

Απομένει μόνο να δούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος: η Αντέλ ή τα φαντάσματα;

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη διάσημη τραγουδίστρια να ερμηνεύει την επιτυχία της "Rolling in the deep" στη σκηνή των φετινών Γκράμι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα